Op deze datum start het tweede seizoen van ‘Bij Van Duin op de Achterbank’

Het is alweer een tijd terug sinds André van Duin zijn gasten in een oldtimer naar het theater bracht. In Bij Van Duin op de Achterbank spreekt André van Duin met collega’s over de wereld van cabaret, komiek en humor. Goed nieuws, want er scheurt binnenkort een nieuw seizoen voorbij. We vertellen je alles over de datum en welke gasten je kunt verwachten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Tweede seizoen van ´Bij Van Duin op de Achterbank´ bijna van start

Het eerste seizoen van Bij Van Duin op de Achterbank ging in 2023 van start. In zes afleveringen bracht André van Duin zes collega’s naar het theater waar ze diezelfde avond moesten optreden. Zo werd Youp van ’t Hek naar het Koninklijk Theater Carré gebracht en werd Jochem Meyer afgezet bij de Leidse Schouwburg.

Op de achterbank van de oldtimer ontstaan de mooiste verhalen en gesprekken over het leven. Binnenkort kunnen we gelukkig weer genieten van al deze prachtige verhalen, want het tweede seizoen gaat op zaterdag 24 februari om 21:40 uur op NPO 1 van start. In totaal zal het programma zes weken op tv te bewonderen zijn.

Uitzendschema met alle afleveringen en gasten

De eerste aflevering verschijnt dus op 24 februari op tv. Net als vorig seizoen bestaat de nieuwe reeks uit zes afleveringen. Deze verschijnen wekelijks op zaterdag om 21:40 uur op NPO 1. In totaal zullen er wederom zes collega’s plaatsnemen op de achterbank van de oldtimer. Iedere week zal er een andere gast te zien zijn. De laatste aflevering staat op zaterdag 30 maart gepland. Hieronder is het voorlopige uitzendschema te vinden.

AfleveringGastWeekdagDatumTijd
1Richard GroenendijkZaterdag24 februari21:40 uur
2Claudia de BreijZaterdag2 maart21:40 uur
3Najib AmhaliZaterdag9 maart21:40 uur
4Ronald GoedemondtZaterdag16 maart21:40 uur
5Karin BloemenZaterdag23 maart21:40 uur
6Freek de JongeZaterdag30 maart21:40 uur

Meer informatie over ‘Bij Van Duin op de Achterbank’

Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega’s; komieken en cabaretiers die hij bewondert. André ontvangt zijn gasten in een prachtige oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

TitelBij Van Duin op de Achterbank
Jaar2023-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorAndré van Duin

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.