Hoeveel afleveringen heeft het nieuwe seizoen van ‘Bij Van Duin op de Achterbank’?

Yes! Op zaterdag 24 februari verschijnt de eerste aflevering van het gloednieuwe seizoen van het programma Bij Van Duin op de Achterbank op tv. Iedere week neemt een nieuwe gast plaats op de achterbank bij André van Duin. Hier ontstaan de mooiste gesprekken over de wereld van komedie en cabaret, maar ook over het leven zelf. Maar hoeveel afleveringen heeft het nieuwe seizoen van Bij Van Duin op de Achterbank eigenlijk?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel afleveringen heeft ‘Bij Van Duin op de Achterbank’?

Het is alweer een tijd geleden sinds Bij Van Duin op de Achterbank op tv verscheen. Op 24 maart 2023 verscheen namelijk de laatste aflevering. Gelukkig is er goed nieuws, want André van Duin gaat opnieuw op pad met zijn oldtimer om verschillende collega’s op te halen en ze naar het theater te brengen. De eerste aflevering van het tweede seizoen zal op zaterdag 24 februari om 21:40 op NPO 1 te zien zijn. In totaal nemen er zes gasten op de achterbank plaats. Dit betekent dat het seizoen in totaal 6 afleveringen zal tellen.

Uitzendschema ‘Bij Van Duin op de Achterbank’

De eerste aflevering verschijnt dus op 24 februari op tv. Hierna volgen er nog veel meer, want zoals eerder beschreven kun je in totaal zes weken klaar zitten voor het programma. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze via NLZIET vrijwel direct na de uitzending op tv terug te kijken. Hieronder vind je het complete uitzendschema met alle dagen waarop er een aflevering van Bij Van Duin op de Achterbank wordt uitgezonden. Iedere week zal er een andere gast te zien zijn.

AfleveringGastWeekdagDatumTijd
1Richard GroenendijkZaterdag24 februari21:40 uur
2Claudia de BreijZaterdag2 maart21:40 uur
3Najib AmhaliZaterdag9 maart21:40 uur
4Ronald GoedemondtZaterdag16 maart21:40 uur
5Karin BloemenZaterdag23 maart21:40 uur
6Freek de JongeZaterdag30 maart21:40 uur

Meer informatie over het programma

Na decennia zelf als komiek in de theaters te hebben gestaan, gaat André van Duin nu in gesprek met zijn collega’s; komieken en cabaretiers die hij bewondert. André ontvangt zijn gasten in een prachtige oldtimer en voert met hen gesprekken over alles wat met humor te maken heeft.

TitelBij Van Duin op de Achterbank
Jaar2023-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorAndré van Duin

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.