Waar staat het ‘Big Brother’ huis in 2024?

Het is weer tijd om mee te gluren met een aantal kandidaten. Op maandag 15 januari 2024 is namelijk het nieuwe seizoen van Big Brother van start gegaan. Vanaf deze datum kunnen we 24/7 alle bewoners volgen. Onder toeziend oog van 128 camera’s verblijven de deelnemers in een groot huis. Maar waar staat het Big Brother huis in 2024 eigenlijk? In dit artikel vertellen we je alles over de locatie.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar staat het ‘Big Brother’ huis in 2024?

Na een afwezigheid van vijftien jaar keerde het realityprogramma Big Brother in 2021 terug op tv. Het huis waar alle deelnemers in verbleven stond toen in Duivendrecht, Amsterdam. Deze stond op een parkeerplaats naast het hoofdkantoor van producent Endemol. De locatie voor het seizoen in 2024 is ongewijzigd. Ook dit jaar zullen alle deelnemers in het huis in Amsterdam wonen. We hebben de locatie voor je aangewezen op de kaart hieronder.

‘Big Brother’ huis krijgt metamorfose

Zoals ieder seizoen moet het huis van Big Brother geloven aan een flinke metamorfose. De inrichting van de nieuwe reeks is bedacht door interieurstylist Sunna Bijl. De inspiratie werd gehaald uit de 70’s. De ingang van de secret room is vervangen door een overkapping en er is een nieuwe ruimte toegevoegd. Hoewel er dus flink geklust is, zijn een aantal elementen hetzelfde gebleven. Zo hangt er nog altijd in de badkamer een betaalautomaat aan de muur en staan de wall en hottub nog steeds op hun plek.

Meer informatie over ´Big Brother´

Big Brother 2023 wordt gepresenteerd door presentatrice Geraldine en Tatyana. Dit realityprogramma heeft een dagelijkse uitzending via de RTL 5 livestream. In het programma daagt de samenleving kandidaten uit om deel uit te maken van een experiment. 100 dagen lang 24/7 volgt de cameraploeg de mensen in het Big Brother-huis. De deelnemers hoeven alleen zichzelf te zijn, zonder social media. Wat is de realiteit?

TitelBig Brother
Jaar1999
SoortSerie
CategorieReality
IMDb-cijferGemiddeld 2.5 uit 10

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.