‘De Bierkalender: Aftellen naar Kerst’ nu te zien op Viaplay

Het is 1 december en dat betekent dat je het eerste vakje van je adventskalender open mag maken. Waar je hier vroeger alleen maar van die net niet lekkere chocolaatjes uit kon halen, heb je ze tegenwoordig in alle soorten en maten: met koffie, beautyproducten, Lego, Harry Potter-merch, thee en… bier. Vanaf vandaag tellen Klaas van der Eerden, Horace Cohen en Patrick Stoof met hun programma De Bierkalender op Viaplay af naar de kerst door iedere dag een ander speciaalbiertje te testen.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Aftellen naar Kerst met speciaalbier in ‘De Bierkalender’

Cabaretiers Klaas van der Eerden en Horace Cohen testen samen met bierexpert Patrick Stoof 24 speciaalbiertjes in hun nieuwe programma. Alsof ze iedere dag écht een vakje van een adventskalender openmaken tellen de mannen zo af naar de feestdagen. Want welk biertje moet je dit jaar nu eigenlijk aan je gasten serveren? Om antwoord te geven op die vraag duiken de mannen samen met een aantal gasten—waaronder Kluun en Sinterklaas—de feestelijk versierde studio in.

Tussen de bedrijven door worden er hapjes geserveerd door Celebrity MasterChef NL deelneemster Louise Schiffmacher, speelt de liveband de leukste kerstliedjes en delen de mannen grappige kerstanekdotes met ons. Een perfect programma om dus mee in de kerststemming te komen! Dat vindt ook host Horace Cohen:

“Toen wij begonnen met de show was ik superenthousiast en tegelijkertijd doodsbang voor wat er ging gebeuren. Maar uiteindelijk was, met een fantastische en knappe band en twee toppers van maten, de proeverij van 24 bier een van de leukste projecten die ik ooit heb gedaan.”
– Host Horace Cohen

‘De Bierkalender: Aftellen naar Kerst’ vanaf 1 december tot kerst te zien

Iedereen die weleens een adventskalender heeft gehad weet hoe het werkt: iedere dag een vakje openmaken tot de laatste, op kerstavond. Zo gaat het ook met De Bierkalender. Van 1 tot 24 december wordt er iedere dag een aflevering toegevoegd aan het aanbod van Viaplay en zo tellen we langzaam af naar de kerst.

Meer informatie over de serie

Vanaf 1 december telt Viaplay dagelijks af naar Kerstmis! In de nieuwe 24-delige hilarische studioshow ‘De Bierkalender: Aftellen naar kerst’ gaan cabaretiers Klaas van der Eerden, Horace Cohen en bierexpert Patrick Stoof op zoek naar het ideale biertje voor kerst. De heren testen in elke aflevering een ander speciaal biertje om zo hun favoriet te ontdekken.

TitelDe Bierkalender: Aftellen naar Kerst
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 24 afleveringen
TaalNederlands
CategorieStudioshow
HostsKlaas van der Eerden, Horace Cohen, Patrick Stoof

Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.