Bibi & Tina 3, Jongens tegen de meiden (2016) – Film1

De film Bibi & Tina 3, Jongens tegen de meiden (2016) kun je sinds 16 november 2019 op Film1 kijken in Nederland. Deze film valt in de volgende genres: Familie. De titel hoort thuis in de filmcatalogus van Film1—The Home of Good Movies—met als director Detlev Buck en een cast van onder andere Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held.

→ Ga direct naar Bibi & Tina 3, Jongens tegen de meiden (2016) op Film1 🍿

Verhaal van Bibi & Tina 3, Jongens tegen de meiden (2016)

Vriendinnen Bibi en Tina gaan op zomerkamp maar al snel blijkt dat Bibi’s toverkrachten niet werken. Tot overmaat van ramp breekt er een bosbrand uit. Wat moeten de meiden doen zonder Bibi’s magie?

Wil je graag Bibi & Tina 3, Jongens tegen de meiden op Film1 zien, maar heb je geen abonnement? Bekijk jouw persoonlijke aanbieding per provider dan op de officiële Film1 website. Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken. Alle te bekijken films op de streamingdienst vind je in de lijst met het Film1 aanbod ✅

Bibi & Tina 3, Jongens tegen de meiden (2016) op Film1 in Nederland

Titel: Bibi & Tina 3, Jongens tegen de meiden
Jaar: 2016
Categorie: Familie
Director: Detlev Buck
Cast: Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Nieuw op Film1 sinds: 16 november 2019
Direct kijken via Film1: Kijken

Benieuwd of Bibi & Tina 3, Jongens tegen de meiden ook op andere streamingdiensten dan Film1 in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan op Streamwijzer via deze knop.