Bibi & Tina 2, Liefde en diefstal op de manege (2015) – Film1

De film Bibi & Tina 2, Liefde en diefstal op de manege (2015) kun je sinds 14 november 2019 op Film1 kijken in Nederland. Deze film valt in de volgende genres: Familie. De titel hoort thuis in de filmcatalogus van Film1—The Home of Good Movies—met als director Detlev Buck en een cast van onder andere Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held.

→ Ga direct naar Bibi & Tina 2, Liefde en diefstal op de manege (2015) op Film1 🍿

Verhaal van Bibi & Tina 2, Liefde en diefstal op de manege (2015)

Het magische paardenmeisje Bibi probeert het paardenkamp succesvol te maken en wordt tegelijkertijd verliefd op de mysterieuze en knappe Tarik.

Wil je graag Bibi & Tina 2, Liefde en diefstal op de manege op Film1 zien, maar heb je geen abonnement? Bekijk jouw persoonlijke aanbieding per provider dan op de officiële Film1 website. Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken. Alle te bekijken films op de streamingdienst vind je in de lijst met het Film1 aanbod ✅

Bibi & Tina 2, Liefde en diefstal op de manege (2015) op Film1 in Nederland

Titel: Bibi & Tina 2, Liefde en diefstal op de manege
Jaar: 2015
Categorie: Familie
Director: Detlev Buck
Cast: Lina Larissa Strahl, Lisa-Marie Koroll, Louis Held
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Nieuw op Film1 sinds: 14 november 2019
Direct kijken via Film1: Kijken

Benieuwd of Bibi & Tina 2, Liefde en diefstal op de manege ook op andere streamingdiensten dan Film1 in Nederland te zien is op dit moment? Zoek dan op Streamwijzer via deze knop.