Derde seizoen van ‘Bevallen met Bobbi’ is vanaf vandaag te zien

Bobbi Eden komt terug met splinternieuwe afleveringen van één van haar meest bekeken programma’s. Vanaf 25 januari 2022 zal bij de televisiezender TLC het derde seizoen van Bevallen met Bobbi te zien zijn, maar een week eerder kun je het programma al vooruitkijken bij discovery+.

Derde seizoen van ‘Bevallen met Bobbi’ is op komst

Dat het in de zorg momenteel erg druk is, is geen geheim, maar sinds de coronacrisis is er ook sprake van een ware geboortegolf. In de eerste negen maanden van dit jaar zijn er 6800 meer kinderen geboren dan in dezelfde periode in 2020. Bobbi’s hulp komt dan ook als geroepen voor de verloskundigen en ziekenhuizen!

Bobbi loopt in een nieuw seizoen van Bevallen Met Bobbi mee in diverse ziekenhuizen en we zien hoe zij ouders bij staat tijdens het mooiste en intiemste moment van hun leven: de geboorte van hun kindje. Ook is zij getuige van bijzondere thuisbevallingen – die een stuk populairder zijn sinds corona – en steekt ze de handen uit de mouwen in de verloskundigenpraktijk. Net als de verloskundige of het ziekenhuispersoneel weet Bobbi niet of alles volgens plan zal verlopen en beleeft ze spannende en emotionele momenten, met als het goed is een wonderlijk resultaat.

Hieronder kun je alvast de eerste beelden van dit seizoen bekijken om een idee te krijgen van het programma.

Vanaf dinsdag 25 januari 2022 op TLC te zien

Oorspronkelijk is deze serie gemaakt voor het televisiekanaal TLC. Doordat deze zender onderdeel is van het bedrijf Discovery, kun je een heleboel van de programma’s die je op TLC gemist hebt online terugkijken bij de streamingdienst discovery+.

Wel wordt dit nieuwe seizoen van Bobbi Eden’s programma ook gewoon op TV uitgezonden. Op dinsdag 25 januari 2022 zal de zender om 20:30 uur de eerste aflevering van het derde seizoen vertonen, waarna wekelijks nieuwe episodes verschijnen op dezelfde weekdag en tijd.

‘Bevallen met Bobbi’ vooruit kijken: vanaf dinsdag 18 januari 2022 op discovery+

Ook bij discovery+ staat de uitzending wekelijks met een nieuwe aflevering in het schema, maar daar krijg je 7 dagen voorsprong. Vanaf 00:00 uur ’s nachts op dinsdag 18 januari 2022 kun je genieten van episode 1 van seizoen 3.

Overigens namen wij eerder zelf al even een kijkje bij dit programma en schreven we op wat we vonden van het eerste seizoen van de de serie. Check onze recensie om hier alles over te weten te komen. Ook hebben we 3 toffe programma’s met Bobbi Eden op discovery+ op een rijtje gezet voor wie graag meer van haar series wilt zien.


Synopsis: Discovery