Bevallen met Bobbi seizoen 2 is vanaf nu te zien op discovery+ (en zo een week vooruit te kijken)

Bijna is het zo ver: want we zijn in verwachting (ha-ha) van seizoen 2 van ‘Bevallen met Bobbi’ op discovery+! Vanaf 13 april 2021 is het tweede deel steeds een week vooruit te kijken bij discovery+, want op 20 april begint het vervolgseizoen bij de televisiezender TLC. Hieronder vind je waar het programma over gaat en kun je alvast een paar beelden bekijken.

Waar gaat ‘Bevallen met Bobbi’ over?

In Bevallen met Bobbi dompelt Bobbi Eden zich onder in de wereld van de verloskunde. Bobbi is gek op baby’s en kinderen en vindt het een eer om opnieuw getuige te mogen zijn van de toch wel intieme ervaring van het krijgen van een baby. Bobbi loopt mee in ziekenhuizen en verloskundigen praktijken en staat niet alleen langs de zijlijn te kijken, ze ondersteunt ook de aanstaande ouders door enthousiast mee te leven, mee te puffen en te helpen waar nodig.

Bobbi maakt hele uiteenlopende bevallingen mee én mag meerdere keren getuige zijn van een tweeling die wordt geboren. Ook ziet Bobbi wat het betekent als een aanstaande moeder zwangerschapsvergiftiging krijgt en wat er gebeurt als de navelstreng van een baby vergroeid blijkt met de placenta. Hoe gaan de ouders om met deze moeilijke momenten en hoe kan Bobbi ze tot steun zijn?

Tweede seizoen van ‘Bevallen met Bobbi’ vanaf 13 april op discovery+ en vanaf 20 april op TLC

Sinds 2018 is bij TLC het programma Bevallen met… te zien, waarin bekende Nederlanders meedraaien met een groep verloskundigen. Zo waren in het eerste seizoen Victoria Koblenko, Dirk Zeelenberg, Do en Filemon Wesselink de BN’ers die de vroedvrouwen mochten ondersteunen en werden zij in seizoen 2 opgevolgd door Monica Geuze, Fatima Moreira de Melo, Marly van der Velden en… Bobbi Eden!

De match tussen Bobbi het beroep van de verloskundige bleek zo perfect dat zij haar eigen programma heeft gekregen dat sinds 2020 bij TLC te zien is. In vier afleveringen van drie kwartier per stuk loopt zij mee op de kraamafdeling en mag zij getuige zijn van de intieme ervaring van het krijgen van een baby.

Op 13 april 2021 zal het nieuwe seizoen van Bevallen met Bobbi van start gaan bij discovery+, omdat je bij de streamingdienst een week vooruit kunt kijken ten opzichte van de reguliere televisiestart bij TLC op 20 april. Het is nog leuker om deel 2 te kijken nadat je de eerdere afleveringen gezien hebt, want Bobbi zal ook langs gaan bij de moeders van het vorige seizoen!

Neem vooral zelf alvast een kijkje via de rode knop bovenaan dit artikel. Heb je nog geen discovery+? Ga dan via de groene knop hieronder direct naar de aanmeldpagina en probeer de streamingdienst 7 dagen gratis uit voordat je €3.99 per maand of €39.99 per jaar betaalt. Heel veel kijkplezier gewenst!

Recensie over het programma op de website van Streamwijzer

Natuurlijk hebben wij zelf ook even een kijkje genomen en opgeschreven wat wij vonden van het eerste seizoen van de de serie. Benieuwd wat ons opviel in het eerste deel van Bevallen met Bobbi? Check dan onze recensie.

Discovery+ in Nederland