Waar kun je ‘Better Than Ever’ online terug (en vooruit) kijken als je de uitzending gemist hebt?

Wat is er eigenlijk gebeurd met al die deelnemers van talentenjachten? Waar zijn ze nu mee bezig? En hoe kijken ze op hun avonturen terug? Over die vragen buigt de serie Better Than Ever op RTL 4 zich. Martijn Krabbé en Waylon ontvangen oud-kandidaten, die het tegen elkaar opnemen in een zangwedstrijd. Iedere donderdag te zien, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken en zelfs vooruitkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘Better Than Ever’ online kijken als je de uitzending gemist hebt?

Vanaf 16 maart wordt iedere donderdag om 20:30 uur een nieuwe aflevering van Better Than Ever uitgezonden op RTL 4. Ook online kun je de aflevering terug- en vooruitkijken. Hieronder vind je alle streamingopties.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Better Than Ever bij NLZIET. Hier kun je live de televisie-uitzending bekijken en dus ook direct afleveringen terugkijken. Maar ook één aflevering vooruitkijken behoort tot de opties. Na de tv-uitzending vind je bij deze streamingdienst dus de aflevering van deze week én die van volgende week. En je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft Better Than Ever niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
VideolandRTL is eigenaar van Videoland en daarom kun je ook hier naar Better Than Ever kijken. Bij deze streamingdienst kun je uitzendingen terug- en vooruitkijken.

Verhaal en trailer van ‘Better Than Ever’

Opvallende oud-deelnemers van talentshows als Idols, Starmaker, X-Factor en The Voice of Holland vertellen wat ze allemaal hebben meegemaakt en hoe gaat nu met hen gaat. Begeleid door Waylon en zonder jury, coaches en publiek leren zij elkaar opnieuw kennen en spelen ze het optreden van hun leven. Samen bepalen ze wie tegenwoordig Better Than Ever is en doorgaat naar de finale.

Streaming informatie over de serie

TitelBetter Than Ever
SoortSerie
Jaar2022-
Duur2 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatieMartijn Krabbé
KijkenBekijk direct op Videoland

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.