Better Call Saul seizoen 6 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Nadat vanaf februari 2020 het vijfde deel van Better Call Saul op Netflix te zien is, zijn fans ook benieuwd wanneer seizoen 6 te verwachten is. Nu is er bitterzoet nieuws. Er zal een zesde seizoen komen, maar helaas zal dit ook het laatste seizoen van Better Call Saul zijn. Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Better Call Saul S6 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Better Call Saul over?

Saul Goodman ontmoette Walter White zes jaar geleden. Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman nog moet worden en nu Jimmy McGill heet. Hij is een kleine prutsadvocaat die nog zoekende is naar zijn roeping en, op korte termijn, op allerlei manieren de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Hij zorgt voor zijn broer Chuck, die ook advocaat is en denkt allergisch te zijn voor elektriciteit. Hij ontmoet ook bijna dagelijks Mike Ehrmantraut, de parkeerwacht van het gerechtsgebouw die het hem nogal eens moeilijk maakt.

Op IMDb wordt de serie Better Call Saul beoordeeld met een 8.7 uit 10.

Wanneer komt Better Call Saul seizoen 6 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Better Call Saul seizoen 6 op Netflix Nederland?

De release datum van Better Call Saul seizoen 6 is helaas nog niet bekendgemaakt. Zodra we meer weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Better Call Saul vind je hier 🍿

Komt er een Better Call Saul seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is dit het laatste seizoen van Better Call Saul. De spin-off van Breaking bad zou volgens maker Giancarlo Esposito in het zesde seizoen tot een goed einde kunnen komen.

Welke teaser of trailer is er van Better Call Saul seizoen 6?

Er is nog geen teaser of trailer van het zesde deel van Better Call Saul, maar je kunt wel genieten van eerdere beelden om alvast in de stemming te komen!

Better Call Saul Season 5 Teaser | 'Joyride' | Rotten Tomatoes TV