‘Better Call Saul’ seizoen 6 gaat vanaf vandaag weer verder op Netflix

Vanaf dinsdag 19 april was het mogelijk om wekelijks een nieuwe aflevering van Better Call Saul te zien, maar nadat de zevende aflevering op 31 mei verscheen was er even een pauze. En vandaag is het dan eindelijk zover: de achtste aflevering is gelanceerd op Netflix! In de komende weken wordt het slotseizoen van de Breaking Bad-spin-off uitgezonden op de streamingdienst.

Vanaf 12 juli komt er wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Better Call Saul’

Het tweede deel van Better Call Saul seizoen 6 is vandaag, op dinsdag 12 juli, van start gegaan op Netflix. Dit is een dag later dan in de Verenigde Staten, waar de eerste aflevering van seizoen 6B gister al uitgezonden werd.

Het is de achtste aflevering die vandaag live is gegaan; hierna volgen er nog vijf afleveringen. In totaal bevat het seizoen, met de eerder uitgezonden zeven afleveringen, dus dertien afleveringen. Hiermee is het extra lang, waardoor het werd opgedeeld in twee delen. Om het allemaal nog wat te verduidelijken, hebben we hieronder het uitzendschema voor je op een rijtje gezet, inclusief aflevering, weekdag en releasedatum.

AfleveringWeekdagReleasedatumNederlandse tijd
8Dinsdag12 juli 202209:00 uur ’s ochtends
9Dinsdag19 juli 202209:00 uur ’s ochtends
10Dinsdag26 juli 202209:00 uur ’s ochtends
11Dinsdag2 augustus 202209:00 uur ’s ochtends
12Dinsdag9 augustus 202209:00 uur ’s ochtends
13Dinsdag16 augustus 202209:00 uur ’s ochtends

Zesde seizoen is het slotseizoen van de serie

Helaas zal er na de release van de laatste zes afleveringen geen nieuw deel meer verschijnen van Better Call Saul. De serie wordt namelijk niet vervolgd met een zevende seizoen, want het verhaal zal compleet zijn na seizoen 6. Dit betekent dat op 16 augustus 2022 de allerlaatste aflevering van de serie ooit op Netflix zal verschijnen.

Waar gaat het verhaal van Better Call Saul over?

Van parkeerboetes tot massamoord, van uitglijden en vallen tot obligatiefraude, Saul behandelt het allemaal. Deze spin-off serie is gebaseerd op het populaire verhaal uit Breaking Bad, een serie die werd uitgezonden tussen 2008 en 2013.

TitelBetter Call Saul
Jaar2015-2022
SoortSerie
TaalEngels
Duur6 seizoenen
GenreMisdaad, Drama
IMDb8,8 uit 429.000 stemmen
MakerVince Gilligan, Peter Gould
CastBob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando, Michael McKean, Giancarlo Esposito, Mark Margolis, Kerry Condon
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.