Het lange wachten is binnenkort eindelijk voorbij… Op 23 januari komt de eerste aflevering van Better Call Saul S5 in Amerika uit. Ben je benieuwd wanneer we seizoen 5 van Better Call Saul op Netflix Nederland kunnen zien? Vanaf 24 februari 2020 zullen we op Netflix kunnen genieten van het vijfde deel! Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Better Call Saul S5 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Better Call Saul over?

Saul Goodman ontmoette Walter White zes jaar geleden. Wij ontmoeten hem als de man die Saul Goodman nog moet worden en nu Jimmy McGill heet. Hij is een kleine prutsadvocaat die nog zoekende is naar zijn roeping en, op korte termijn, op allerlei manieren de touwtjes aan elkaar probeert te knopen. Hij zorgt voor zijn broer Chuck, die ook advocaat is en denkt allergisch te zijn voor elektriciteit. Hij ontmoet ook bijna dagelijks Mike Ehrmantraut, de parkeerwacht van het gerechtsgebouw die het hem nogal eens moeilijk maakt.

Op IMDb wordt de serie Better Call Saul beoordeeld met een 8.7 uit 10.

Wanneer komt Better Call Saul seizoen 5 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Better Call Saul seizoen 5 op Netflix? Op 24 februari 2020 zal het vijfde deel van de serie verschijnen!

Komt er een Better Call Saul seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, er komt een zesde seizoen van de Breaking Bad prequel! Of het daarna gedaan is met de serie is nog niet bekend.

Welke teaser of trailer is er van Better Call Saul seizoen 5?

Tot nu toe hebben we alleen nog een teaser om ons alvast in de stemming te krijgen. Je ziet hem hieronder!


Wanneer komt Better Call Saul seizoen 5 op Netflix Nederland?

Het vijfde seizoen van Better Call Saul komt op 24 februari 2020 op Netflix Nederland.Better Call Saul seizoen 5 Netflix