BetCity Odds Boost: overzicht van alle acties en bonussen

Het wereldkampioenschap voetbal is een enerverende tijd voor mensen die wel eens een gokje wagen, want er wordt vaak door wedkantoren gestrooid met acties en bonussen. Zo keert ook bijna elke speeldag tot nu toe de BetCity Odds Boost terug in het assortiment van welkomstbonussen. Hier vind je welke acties momenteel gelden bij de bookmaker.

BetCity Odds Boost tijdens het WK Voetbal 2022 in Qatar

Allereerst is het natuurlijk goed om te weten wat een Odds Boost-actie van BetCity precies inhoudt. Bij deze welkomstbonus kun je als nieuwe speler maximaal €1 inzetten op wedstrijden met een duidelijke favoriet, waar normaal gesproken niet veel voor uitbetaald wordt bij winst. Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen echter eenmalig een boost claimen, waardoor ze bij een eerste storting van minimaal €20 hun inzet tot 50 keer terug kunnen verdienen. De actie wordt niet op alle wedstrijden toegepast, maar hieronder vind je op de actiepagina of en waarvoor hij momenteel geldt.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Natuurlijk is het goed om je eerst in te lezen in de WK-voorspellingen en te kijken wat jouw verwachting is van de wedstrijd waarop de Odds Boost geldt. Hieronder vind je alvast in een handige widget wat de huidige standaard quoteringen zijn voor verschillende wedstrijden wanneer hier geen welkomstacties op zijn toegepast.

Andere promoties voor inzetten bij Betcity tijdens het wereldkampioenschap

Via de oranje knop bovenaan dit artikel bekijk je direct alle promoties die momenteel door BetCity worden aangeboden. Dat overzicht wordt ook live geüpdate door de bookmaker. Hieronder vind je alvast een paar highlights van acties die gelden op het moment van schrijven.

  1. Nederland wint voor 50x je inzet ➡️ Bekijk direct deze actie. Oranje speelt de derde en laatste wedstrijd in de groepsfase van het WK aanstaande dinsdag om 16:00 uur Nederlandse tijd tegen het thuisland Qatar. Normaal gesproken wordt bij winst slechts 1.13x uitgekeerd, maar als nieuwe speler krijg je nu maar liefst 50 keer je inzet als het Nederlands elftal wint.
  2. €50 Free Bet ➡️ Bekijk direct deze actie. Als nieuwe speler kun je ook een welkomstbonus claimen in de vorm van een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. Je kunt ook kiezen om minder te storten en zo een lagere ‘Free Bet’-bonus te pakken, want bij een storting van €20 t/m €49,99 krijg je een Free Bet ter waarde van €20 als bonus.
  3. Grote Speler WK-shirt ➡️ Bekijk direct deze actie. Met deze deal kun je een gratis WK-shirt winnen en het mooie is dat deze actie geldt voor iedereen die een account bij de bookmaker heeft (en dus niet alleen voor nieuwe spelers). Het zogeheten ‘Grote Speler WK-shirt’ is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en je krijgt hem als je minimaal €10 inzet in het sportsbook met minimum odds van 1.30. Dan kun je het shirt claimen in je account en vervolgens wordt hij naar je opgestuurd.

Verlopen actie: Nederland wint van Ecuador of Senegal voor 100x je inzet

Misschien heb je de actie al voorbij zien komen: je kreeg tijdelijk 100x je inzet voor Nederland vs. Ecuador aangeboden als Odds Boost-actie bij BetCity. Deze deal werd eerder al gelanceerd voor nieuwe spelers bij de wedstrijd tegen Senegal. Inmiddels is echter door de bookmaker besloten om deze actie niet meer te organiseren. Wel kun je nog van de eerdergenoemde bonussen gebruik maken. Mocht je wat extra uitleg willen over het claimen van de deal, dan kun je ook nog de onderstaande video bekijken.

Zo vind én gebruik je een Odd Boost op BetCity nl + mobiele versie
Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.