BetCity Odds Boost: overzicht van alle acties en bonussen

Het is een enerverende tijd voor mensen die wel eens een gokje wagen, want er wordt door wedkantoren de laatste tijd vaak gestrooid met acties en bonussen. Zo keert ook de BetCity Odds Boost veelal terug in het assortiment van welkomstbonussen. Hier vind je welke acties momenteel gelden bij de bookmaker.

BetCity

Wat is de welkomstactie met Odds Boost bij BetCity precies?

Allereerst is het natuurlijk goed om te weten wat een Odds Boost-actie van BetCity precies inhoudt. Bij deze welkomstbonus kun je als nieuwe speler doorgaans maximaal €1 inzetten op wedstrijden met een duidelijke favoriet, waar normaal gesproken niet veel voor uitbetaald wordt bij winst. Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen echter eenmalig een boost claimen, waardoor ze bij een eerste storting van minimaal €20 hun inzet tot 50 keer terug kunnen verdienen. De actie wordt niet op alle wedstrijden toegepast, maar hieronder vind je op de actiepagina of en waarvoor hij momenteel geldt.

💰 Let op: Zijn jouw voorspellingen vaak een schot in de roos? Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de actie €50 Free Bet ⚽️

Andere promoties voor inzetten bij Betcity

Via de oranje knop bovenaan dit artikel bekijk je direct alle promoties die momenteel door BetCity worden aangeboden. Dat overzicht wordt ook live geüpdate door de bookmaker. Hieronder vind je alvast een paar highlights van acties die gelden of hebben gegolden bij het wedkantoor.

  1. €50 Free Bet ➡️ Bekijk direct deze actie. Als nieuwe speler kun je een welkomstbonus claimen in de vorm van een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. Je kunt ook kiezen om minder te storten en zo een lagere ‘Free Bet’-bonus te pakken, want bij een storting van €20 t/m €49,99 krijg je een Free Bet ter waarde van €20 als bonus.
  2. Grote Speler WK-shirt. Met deze deal kon je tijdens het wereldkampioenschap een gratis WK-shirt winnen en het mooie is dat deze actie gold voor iedereen die een account bij de bookmaker heeft (en dus niet alleen voor nieuwe spelers). Het zogeheten ‘Grote Speler WK-shirt’ was verkrijgbaar zolang de voorraad strekte en je kreeg hem als je minimaal €10 inzette in het sportsbook met minimum odds van 1.30. Inmiddels is deze actie echter verlopen.

Hoe vind en gebruik je een Odds Boost?

Mocht je wat extra uitleg willen over het claimen van de momenteel geldende deals, dan kun je ook nog de onderstaande video bekijken. Hierin legt de bookmaker stap voor stap uit hoe het precies werkt.

Zo vind én gebruik je een Odd Boost op BetCity nl + mobiele versie

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Heb je hulp nodig? Dan kun je 24/7 contact opnemen met Loket Kansspel via 0800 24 000 22.