Is de BetCity WK-actie ‘Nederland wint voor 100x je inzet’ er nog?

Bij de WK-wedstrijden tegen Senegal, Ecuador en de Verenigde Staten werd door bookmaker BetCity een welkomstbonus georganiseerd: nieuwe spelers konden hun inzet x100 terugwinnen als Nederland won. Maar geldt die actie momenteel nog? En voor de wedstrijd tegen Argentinië aanstaande vrijdag?

Bookmaker BetCity organiseert WK-welkomstbonus: 100 keer je inzet terug als Nederland wint

Voor een overwinning van Nederland op Senegal, Ecuador en de Verenigde Staten kreeg je normaal gesproken ongeveer 1.61-1.87x je inzet uitbetaald als Oranje zou winnen. Bookmaker BetCity besloot echter om dit WK uit te pakken door een flinke welkomstbonus te lanceren. Nieuwe spelers konden maximaal één euro inzetten en hier €100 mee terugverdienen als Nederland won van één van de drie tegenstanders. Dit is inmiddels weer mogelijk vanwege de wedstrijd Nederland vs. Argentinië met een Odds Boost van 3.70x naar 100x. Dit werkt als volgt:

  1. Meld je hier via de officiële website van BetCity aan
  2. Claim de Odds Boost bij het storten
  3. Stort minimaal €20

Daarna kun je aan de slag door €1 via de Odds Boost op Nederland-Argentinië in te zetten als nieuwe speler van 24 jaar of ouder. De eerste storting moet minimaal €20 zijn om de Odds Boost te kunnen claimen. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Andere promoties die op dit moment gelden

1️⃣ Naast de hierboven benoemde actie kun je als bonus kiezen voor een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. Bij een lagere storting krijg je ook een lagere ‘Free Bet’-bonus, want bij een storting van €20 t/m €49,99 krijg je een Free Bet ter waarde van €20. 👉 Ga direct naar de WK-actie ‘€50 Free Bet’.

2️⃣ Ten slotte is er nog een actie het benoemen waard is. Daar kun je een gratis WK-shirt mee winnen en ook geldt voor iedereen die een account bij de bookmaker heeft. Het zogeheten ‘Grote Speler WK-shirt’ is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en je krijgt hem als je minimaal €10 inzet in het sportsbook met minimum odds van 1.30. Dan kun je het shirt claimen in je account en vervolgens wordt hij naar je opgestuurd. 👉 Ga direct naar de WK-actie ‘Grote Speler WK-shirt’.

Wedstrijden die nog op het programma staan in het WK

Benieuwd welke wedstrijden binnenkort nog allemaal op het programma staan de komende tijd? In de onderstaande widget vind je welke partij op de planning staat voor vandaag, maar door naar rechts te scrollen kun je ook alvast in de toekomst kijken. Hierin vind je ook alle huidige odds van de wedstrijden door bookmaker BetCity.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.