Werkt betalen met iDeal niet bij SkyShowtime? Dit kun je eraan doen

Het zal je maar gebeuren. Je bent al weken aan het aftellen naar de lancering van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime. Vervolgens wordt ook nog eens een scherpe prijs van €6,99 per maand aangeboden, maar je kunt het abonnement gek genoeg niet afrekenen. Want… betalen met iDeal werkt niet. In dit artikel laten we weten wat momenteel bij ons bekend is over deze problemen.

Problemen met betalingsmethodes bij SkyShowtime, iDeal werkt bij veel mensen niet

Al vóór de lancering van SkyShowtime liet de streamingdienst weten welke betalingsmethodes allemaal ondersteund worden. In Nederland zal afrekenen mogelijk zijn met VISA, Mastercard, PayPal, American Express en iDeal. Onze redactie heeft dit vanochtend bij de première van de streamingdienst direct getest en ook door meerdere gebruikers is het functioneren bij ons geverifieerd.

Toch zien nieuwe potentiële abonnees de betalingsmogelijkheid iDeal momenteel niet tussen de opties staan. Dat komt door technische problemen bij de streamingdienst, zo laten ze via social media weten. Helaas is op het moment van schrijven nog niet bekend wanneer dit opgelost zal zijn, maar natuurlijk houden we je via je mail op de hoogte zodra we meer weten.

Creditcard en PayPal worden nog wel geaccepteerd

Maar wat nu? Gelukkig zijn er nog twee betalingsmogelijkheden die momenteel geaccepteerd worden: creditcard en PayPal. Mocht je allebei niet hebben, dan is het ook mogelijk om een kosteloze virtuele kaart aan te vragen. Dit doe je bijvoorbeeld hier op de officiële website van bunq voor een gratis virtuele creditcard. Door deze betalingsmethode zal het mogelijk worden om alsnog je abonnement af te sluiten.

Geduld is een schone zaak

Niet iedere potentiële abonnee wil een creditcard aanvragen speciaal voor een lidmaatschap bij SkyShowtime. Daarom is de meest logische optie momenteel simpel: geduld hebben. Door even te wachten hopen we dat het technische probleem snel opgelost zal zijn, waardoor iDeal weer beschikbaar wordt. Ook kun je contact met de klantenservice opnemen of je probleem delen in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers. Daar kun je altijd kijken of meer mensen deze issue tegenkomen. Succes en alvast veel kijkplezier gewenst!

SkyShowtime in Nederland