Betaal seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Wat een kijkcijferkanon is de zombieserie Betaal op Netflix! Deze serie uit India gooit ook in het Westen hoge ogen. Nu zijn fans benieuwd of er ook een vervolgseizoen van de serie volgt met de Indiase sterrencast. In dit artikel laten we weten wat er momenteel bekend is over het nieuws, de trailer en de datum van Betaal seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Betaal over?

Een afgelegen dorp wordt de arena van een ademloze strijd wanneer een ondode officier van de Oost-Indische Compagnie en zijn bataljon van zombie-roodjassen een ploeg moderne soldaten aanvallen.

Titel: Betaal
Soort: Serie
Jaar: 2020
Seizoenen: 1 seizoen
Categorie: Actie, Horror, Thriller
IMDb: 5.4 uit 5,951 stemmen
Cast: Viineet Kumar, Aahana Kumra, Suchitra Pillai
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk direct op Netflix
Meer over Betaal op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Betaal seizoen 2 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Betaal seizoen 2 op Netflix Nederland?

Helaas is er nog niets bevestigd over een vervolgdeel van de Indiase zombieserie. Mocht er nieuws over een vervolg zijn, dan hoor je het meteen via je mail. Een eventueel vervolg zou waarschijnlijk pas in 2021 op de streamingdienst kunnen komen.

→ Vergelijkbare series met Betaal vind je hier 🍿

Komt er een Betaal seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de komst van een tweede seizoen nog niet bevestigd is, weten we ook nog niets over deel 3. Zodra we het weten, melden we het natuurlijk direct op Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Betaal seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van seizoen 2, maar je kunt wel vast in de spannende stemming komen met de trailer van deel 1 van de Indiase horrorserie!