Wanneer is de finale van ‘Bestemming X’?

Op vrijdag 10 mei 2024 verscheen Bestemming X voor het eerst op tv. In het nieuwe programma stappen tien deelnemers in een bus voor een onbekende reis door Europa. Zij hebben geen idee wat ze te wachten staat. Maar hoe lang gaat het avontuur nog duren? De vraag die veel mensen aan ons stellen is: wanneer wordt de laatste aflevering uitgezonden? Of, met andere woorden, wanneer is de finale van Bestemming X? In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Wanneer is de finale van ‘Bestemming X’ op tv?

De eerste aflevering ooit van Bestemming X verscheen op vrijdag 10 mei 2024 op tv. Vanaf deze datum kunnen we wekelijks om 20:00 uur klaar zitten voor een nieuwe aflevering. In het nieuwe programma gaan tien deelnemers het avontuur aan en op reis door Europa. De presentatie ligt in handen van Nasrdin Dchar. Het programma is negen weken op tv. Dit betekent dat de laatste aflevering en dus direct de finale op vrijdag 5 juli 2024 om 20:00 uur op RTL 4 te zien zal zijn.

Uitzendschema van het programma

Heb je een uitzending gemist? Dan is deze vrijwel direct online terug te kijken via NLZIET. Ook komen alle afleveringen op Videoland te staan. Omdat het programma uit negen afleveringen bestaat, zal de finale op vrijdag 5 juli worden uitgezonden. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Vrijdag10 mei20:00 uur
2Vrijdag17 mei20:00 uur
3Vrijdag24 mei20:00 uur
4Vrijdag31 mei20:00 uur
5Vrijdag7 juni20:00 uur
6Vrijdag14 juni20:00 uur
7Vrijdag21 juni20:00 uur
8Vrijdag28 juni20:00 uur
9Vrijdag5 juli20:00 uur

Meer informatie over de serie

In ‘Bestemming X’ maken tien onbekende Nederlanders een reis door Europa, zonder te weten waar ze zijn. Zij reizen in een geblindeerde bus richting de eindlocatie, waar Nasrdin Dchar hen opwacht: Bestemming X. Degene die hier het eerste aankomt, wint dit avontuur. Onderweg kunnen er verschillende hints worden gevonden, maar kunnen ze deze onderscheiden van de misleidingen? 

TitelBestemming X
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorNasrdin Dchar

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.