Waar kun je het programma ‘Bestemming X’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op vrijdag 10 mei 2024 verschijnt het nieuwe programma Bestemming X. In het programma stappen tien kandidaten in een zwarte, geblindeerde bus voor een reis door Europa. Er is wel een twist, want de deelnemers hebben geen idee waar ze naar toe rijden. Nasrdin Dchar is verantwoordelijk voor de presentatie. Misschien ben je wel heel benieuwd naar dit programma, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘Bestemming X’ online kijken?

Bestemming X verschijnt op vrijdag 10 mei 2024 op de buis. Iedere vrijdag kun je om 20:30 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Bestemming X bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
VideolandOmdat het programma op RTL wordt uitgezonden, zijn alle afleveringen ook op deze streamingdienst terug te kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Bestemming X niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.

Verhaal van het programma

In ‘Bestemming X’ maken tien onbekende Nederlanders een reis door Europa, zonder te weten waar ze zijn. Zij reizen in een geblindeerde bus richting de eindlocatie, waar Nasrdin Dchar hen opwacht: Bestemming X. Degene die hier het eerste aankomt, wint dit avontuur. Onderweg kunnen er verschillende hints worden gevonden, maar kunnen ze deze onderscheiden van de misleidingen?

Meer informatie over de serie

TitelBestemming X
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorNasrdin Dchar

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.