Nieuw programma ‘Bestemming X’ met Nasrdin Dchar binnenkort op tv

Dit voorjaar is het tv-aanbod weer een nieuw programma rijker. Binnenkort verschijnt namelijk Bestemming X. Tien kandidaten stappen een geblindeerde bus in op weg naar een onbekende bestemming. Onderweg krijgen ze verschillende opdrachten en aanwijzingen over de reis. Nasrdin Dchar is verantwoordelijk voor de presentatie. Maar wanneer verschijnt de eerste aflevering van Bestemming X op tv? Wat kunnen we allemaal verwachten van het nieuwe tv-programma?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Dit kun je verwachten van ‘Bestemming X’

We kunnen binnenkort dus gaan genieten van een nieuw programma. In Bestemming X stappen tien kandidaten in een zwarte, geblindeerde bus voor een reis door Europa. Er is wel een twist, want de deelnemers hebben geen idee waar ze naar toe rijden. Het enige wat ze weten is dat ze op weg zijn naar de onbekende Bestemming X. Onderweg moeten zij opdrachten uitvoeren die vol hints, misleidingen en verborgen aanwijzingen zitten.

Aan het einde van iedere aflevering is het tijd om te raden waar de kandidaten zich op dat moment bevinden. Wie het verste van de locatie zit moet het programma verlaten. Voor diegene eindigt dus de reis. Ook de kijker thuis tast in het duister en moet raden naar welke bestemming de deelnemers op weg zijn. Speciaal voor het programma is het mogelijk om vanaf de bank thuis mee te spelen met de speciale ‘Bestemming X’-app.

Op deze datum verschijnt de eerste aflevering op tv

Benieuwd naar het programma? De eerste aflevering verschijnt op vrijdag 10 mei om 20:00 uur op RTL 4. Dit is een week na de finale van De Verraders. Er volgen nog veel meer afleveringen, want je kunt wekelijks op hetzelfde tijdstip klaar zitten. Heb je een uitzending gemist? Dan is deze vrijwel direct online terug te kijken via NLZIET. Hoeveel afleveringen we kunnen verwachten is op het moment van schrijven nog niet bekend. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Nasrdin Dchar verantwoordelijk voor de presentatie

Nasrdin Dchar heeft zijn eerste rol als presentator te pakken. De acteur van Mocro Maffia zal namelijk verantwoordelijk zijn voor de presentatie van het nieuwe tv-programma. Naar eigen zeggen is het programma een waanzinnig avontuur waarin de kijker ontzettend kan meeleven. Nasrdin zit overigens niet stil, want naast Bestemming X is hij ook druk bezig met het regisseren van de nieuwe film Mocro Maffia: Taxi. De film over het gelijknamige personage Taxi zal later dit jaar op Videoland verschijnen.

Deze deelnemers gaan op een onbekende reis

Aan het programma doen tien onbekende kandidaten mee. Dit zijn grafisch ontwerpster Anke, coach en virtual Assistent Danique, sales medewerker Dirk, verpleegkundige Julia, politieagent Mark, fysiotherapeut Andy, eigenaar textielbedrijf Mohamed, secretaresse en kunstenares Marion, ICT-medewerker Adela en docent en bierbrouwer Sebastiaan. Zij zullen samen de reis door Europa aangaan om uiteindelijk aan te komen op Bestemming X.

Meer informatie over de serie

In ‘Bestemming X’ maken tien onbekende Nederlanders een reis door Europa, zonder te weten waar ze zijn. Zij reizen in een geblindeerde bus richting de eindlocatie, waar Nasrdin Dchar hen opwacht: Bestemming X. Degene die hier het eerste aankomt, wint dit avontuur. Onderweg kunnen er verschillende hints worden gevonden, maar kunnen ze deze onderscheiden van de misleidingen? 

TitelBestemming X
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieReality, Spelshow
PresentatorNasrdin Dchar

Synopsis: RTL

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.