Deze artiesten zingen erop los in een nieuw seizoen ‘Beste Zangers’

Het is alweer een aantal maanden geleden sinds het laatste optreden van Beste Zangers. Goed nieuws, want het populaire zangprogramma keert dit jaar terug op tv. Iedere aflevering staat een muzikant centraal. Aan de andere artiesten de taak om een nummer van de desbetreffende zanger te zingen. Ook dit seizoen is Jan Smit als presenator weer van de partij. Maar welke groep artiesten staat klaar voor een nieuw seizoen van Beste Zangers in 2024?

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Deze artiesten doen mee aan ‘Beste Zangers’ in 2024

Kijkers kunnen hun geluk niet op, want Beste Zangers keert ook in 2024 terug op tv. Het programma is ontzettend populair en zorgt voor de nodige emoties. Iedere aflevering wordt er een artiest in het zonnetje gezet. Alle andere collega’s kiezen een nummer uit van deze persoon. Aan dit lied mogen ze een geheel eigen invulling geven. De presentatie ligt in handen van Jan Smit. Op tweede paasdag kwam er een einde aan de geruchten over de eventuele deelnemers. Claude, SERA (Sera de Bruin), Karin Bloemen, Matthijn Buwalda, de broers van Tangarine, Hannah Mae en Rikki Borgelt (Rondé) zullen elkaars nummers gaan zingen in het 17e seizoen van Beste Zangers.

Wanneer gaat ‘Beste Zangers’ in 2024 van start?

Nu ben je natuurlijk razend benieuwd wanneer de eerste aflevering op tv verschijnt. Helaas moeten we nog even geduld hebben, want een officiële datum is nog niet bekendgemaakt. Toch kunnen we wel al een goede gok doen door naar de kalender en de start van eerder verschenen seizoen te kijken. Vanaf 2018 ging Beste Zangers namelijk altijd aan het einde van de zomer van start.

Vorig jaar was dit op 2 september en in 2021 en 2022 was de datum eveneens 2/3 september. Als we deze periode aanhouden, kunnen we dus de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Beste Zangers rond augustus/september verwachten. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media kanalen en via je mail.

Meer informatie over het programma

Onder leiding van gastheer Jan Smit vertolken zeven artiesten elkaars nummers. Welke muzikale verrassing, verborgen parel of klassieke hit gaat het nieuwe seizoen van Beste Zangers brengen?

TitelBeste Zangers
SoortSerie
Jaar2009-
Duur17 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality
PresentatorJan Smit
ZangersClaude, SERA, Karin Bloemen, Matthijn Buwalda, Tangarine, Hannah Mae, Rikki Borgelt

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.