Nieuw seizoen ‘Beste Kijkers’ binnenkort van start

Het is tijd om terug te blikken op de afgelopen week, want binnenkort gaat een nieuw seizoen van het programma Beste Kijkers van start. Onder leiding van Ruben Nicolai krijgen twee teams vragen over een aantal tv-fragmenten. Aan de panels de taak om zo veel mogelijk punten binnen te halen. Maar op welke dag verschijnt de eerste aflevering van Beste Kijkers? Hoe ziet het uitzendschema er verder uit?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Beste Kijkers’ keert terug voor een nieuw seizoen

In Beste Kijkers worden de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten van afgelopen week besproken. Onder leiding van presentator Ruben Nicolai gaan twee teams in vier verschillende rondes de strijd met elkaar aan. Ieder van hen heeft een eigen teamcaptain en twee panelleden. De vaste aanvoerders zijn wederom Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge. Zij moeten door middel van verschillende tv-fragmenten punten verdienen.

De laatste aflevering van het vorige seizoen werd op 18 februari 2024 uitgezonden. Lang hoeven we het dus niet zonder het programma te doen, want Beste Kijkers keert na twee maanden alweer terug op tv. Vanaf zondag 21 april 2024 verschijnt het programma wekelijks om 21:30 uur op RTL 4. Hiermee vervangt de show het nieuwe zondagavond programma van Matthijs van Nieuwkerk. Deze samenwerking is tot op heden uitgesteld.

Uitzendschema van het programma

Op zondag 21 april 2024 verschijnt de eerste aflevering. Na de eerste aflevering volgen er nog veel meer. We kunnen namelijk iedere week op hetzelfde tijdstip voor de tv klaar zitten. Het vorige seizoen bestond uit zes afleveringen. Naar alle waarschijnlijkheid zal ook de nieuwe reeks uit hetzelfde aantal episodes bestaan. Dit betekent dat de laatste aflevering op zondag 26 mei 2024 te zien zal zijn. Heb je een aflevering gemist? Dan is deze online vrijwel direct terug te kijken via NLZIET. Als het nieuwe seizoen hetzelfde aantal afleveringen bevat, ziet het uitzendschema er als volgt uit:

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Zondag21 april 202421:30 uur
2Zondag28 april 202421:30 uur
3Zondag5 mei 202421:30 uur
4Zondag12 mei 202421:30 uur
5Zondag19 mei 202421:30 uur
6Zondag26 mei 202421:30 uur

Meer informatie over de tv-show

Ruben Nicolai neemt je mee langs de leukste, grappigste en ontroerendste tv-fragmenten uit binnen- en buitenland. Twee teams met wekelijks wisselende BN’ers gaan onder leiding van de teamcaptains de strijd met elkaar aan. Ze worden in vier spelrondes getest op hun kennis van de tv-fragmenten.

TitelBeste Kijkers
SoortSerie
Jaar2015
Duur10 seizoenen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
PresentatorRuben Nicolai
TeamcaptainsTijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.