Gloednieuwe ‘The Best Man’-spin-off is nu te zien op SkyShowtime

Fan van The Best Man uit 1999? Dan hebben we goed nieuws voor je, want vandaag keren je favoriete personages eindelijk terug. Op SkyShowtime is namelijk de gloednieuwe spin-off-serie The Best Man: The Final Chapters in première gegaan. De eerste drie afleveringen zijn nú te streamen.

Originele cast in ‘The Best Man: The Final Chapters’

In 1999 was de romantische komedie The Best Man voor het eerst te zien, in 2013 verscheen de vervolgfilm The Best Man Holiday en nu is het tijd voor de spin-off The Best Man: The Final Chapters. Bijna alle originele castleden, waaronder Regina Hall, Terrence Howard, Taye Diggs en Nia Long, keren terug voor deze gloednieuwe serie. Dit betekent ook dat we al onze favoriete personages weer terugzien en dat het verhaal van Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace en Murch vervolgd wordt. Inmiddels zijn de karakters ouder en bevinden ze zich in de onvoorspelbare levensfase van de midlifecrisis en midliferenaissance. Hierdoor komen hun relaties behoorlijk onder druk te staan.

Malcolm D. Lee regisseerde de originele film en het vervolg en maakte later hitfilms als Space Jam: A New Legacy, Night School en Girls Trip. Met The Best Man: The Final Chapters brengt hij opnieuw een topper, zeker als we de kritieken van de kijkers en recensenten mogen geloven. In de Verenigde Staten is de serie namelijk al uit en valt deze goed in de smaak. Dit is onder meer te zien aan de verbluffende score van 91% en 94% op de Tomatometers van Rotten Tomatoes. Hieronder bekijk je de eerste beelden.

‘The Best Man: The Final Chapters’ is vandaag in première gegaan op SkyShowtime

Op Valentijnsdag, 14 februari 2023, was het in Nederland eindelijk tijd voor de première van The Best Man: The Final Chapters. We startten direct goed met drie afleveringen. In totaal zijn er acht afleveringen en dit betekent dat de seizoensfinale op 21 maart valt. Van Yellowstone en andere series op SkyShowtime hebben we geleerd dat afleveringen van nieuwe series vaak om 18:00 uur ‘s avonds live gezet worden door de streamingdienst. Dit levert onderstaand uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Dinsdag14 februari 202318:00 uur
2Dinsdag14 februari 202318:00 uur
3Dinsdag14 februari 202318:00 uur
4Dinsdag21 februari 202318:00 uur
5Dinsdag28 februari 202318:00 uur
6Dinsdag7 maart 202318:00 uur
7Dinsdag14 maart 202318:00 uur
8Dinsdag21 maart 202318:00 uur

Meer informatie over de serie

De serie, gebaseerd op de gelijknamige filmreeks en geschreven en geregisseerd door Malcolm D. Lee (Girls Trip), volgt Harper, Robyn, Jordan, Lance, Quentin, Shelby, Candace en Murch. Relaties staan onder druk als rancune uit het verleden weer opspeelt, met op de achtergrond de onvoorspelbare levensfasen waarin midlifecrisis en midliferenaissance elkaar ontmoeten.

TitelThe Best Man: The Final Chapters
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie, Romantiek
RegisseurMalcolm D. Lee
CastMorris Chestnut, Melissa De Sousa, Regina Hall, Terrence Howard, Sanaa Lathan, Nia Long, Harold Perrineau, Taye Diggs

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.