Het beste van 2022: deze programma’s en docu’s op discovery+ moet je zien

Het einde van het jaar is aangebroken en dat betekent dat we de balans kunnen opmaken. Ook discovery+ heeft dat gedaan. Wat waren de leukste en best bekeken programma’s van dit jaar? Welke docu’s wisten perfect op 2022’s grootste nieuwsfeiten in te spelen? In de Best of 2022-collectie vind je alle docu’s en programma’s van en over dit jaar die het volgens de streamingdienst verdienen om (nóg meer) gekeken te worden.

Discovery+ deelt hun ‘Best of 2022’-collectie

In de Best of 2022-collectie deelt discovery+ onder meer de beste Originals die er dit jaar verschenen zijn, de meest spraakmakende true crime-documentaires en de leukste Nederlandse programma’s. Zo werd de documentaire Jeffrey Dahmer: Mind of a Monster, die eigenlijk in 2020 al verscheen, door de Netflix-serie Dahmer ineens weer een van de meest gestreamde titels van dit jaar. Discovery+ blijft daarnaast natuurlijk dé streamingdienst voor reality-programma’s en daarom werd ook het derde seizoen van Jaimie: In The Vaes Lane weer erg goed bekeken.

2022 was uiteraard een jaar waarin erg veel gebeurde. Alle documentaires die inspelen op de nieuwsfeiten van dit jaar heeft discovery+ ook gedeeld in hun collectie. Je kunt hierbij denken aan een documentaires over het WK Voetbal, de oorlog in Oekraïne en Queen Elizabeth II.

📺 Hier vind je een overzicht van de meest interessante documentaires over het nieuws van 2022.

Discovery+ kijkt vooruit naar 2023

In de collectie blikt discovery+ niet alleen terug op een bewogen jaar, zij kijken ook vooruit naar 2023. En dat belooft een mooi jaar te worden! De streamingdienst laat namelijk nu al weten dat een hoop populaire programma’s in het nieuwe jaar terugkeren naar de streamingdienst.

Zo krijgen onder meer Disasters at Sea, Heartbreak Island en Deadliest Mums & Dads een nieuw seizoen. Die laatste serie verscheen dit jaar voor het eerst en was ontzettend populair. In de docureeks worden de schokkende verhalen verteld van ouders die hun bloedeigen kinderen vermoorden. Perfect voor de true crime-fanaten!

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je ook het volledige aanbod van de streamingdienst. Ontmoet ook andere liefhebbers om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook.

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+
Afbeelding ter illustraties

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.