Wanneer verschijnt seizoen twee van ‘Berlín’ op Netflix?

Ruim twee jaar na het laatste seizoen van La Casa de Papel verscheen op 29 december 2023 de serie Berlín. In de spin-off volgen we het verhaal van het gelijknamige personage Berlijn. We zien hoe hij ver voor de gebeurtenissen in de Koninklijke Munt een overval aan het plannen is. De prequel werd razend enthousiast ontvangen. Goed nieuws, want de serie krijgt een tweede seizoen. We vertellen je wanneer je seizoen twee van Berlín op Netflix kunt verwachten.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hier gaat ‘Berlín’ over

In de spin-off volgen we Andrés de Fonollosa, beter bekend als het gelijknamige personage Berlin. Het verhaal speelt zich een aantal jaar voor de gebeurtenissen in de Koninklijke Munt af. Ditmaal is Berlin (Pedro Alonso) bezig met het plannen van zijn eigen overval. Het doelwit? Een veilinghuis in Parijs waar 44 miljoen euro aan juwelen liggen. Speciaal voor deze overval stelt hij een eigen team van schurken samen. Uiteraard vereist dit plan maanden van voorbereiding. Alles wordt alleen een stuk lastiger, wanneer blijkt dat Berlin verliefd wordt op de vrouw van de veilingmeester.

Seizoen twee officieel bevestigd

Het was allang niet meer de vraag of er een seizoen twee zou komen, maar wanneer deze officieel zou worden aangekondigd. De spin-off over een van de meest geliefde personages uit La Casa de Papel is namelijk een groot succes. Binnen vijf dagen was de serie al meer dan tien miljoen keer bekeken. Gelukkig maakte Netflix op 19 februari 2024 bekend dat Berlín terugkeert voor een nieuw seizoen.

Wanneer verschijnt seizoen twee op Netflix?

Nu is de grote vraag natuurlijk wanneer we seizoen twee op Netflix kunnen verwelkomen. Helaas moeten we nog wel even geduld hebben, want de opnames staan voor begin 2025 gepland. Op zijn vroegst kunnen we seizoen twee dus eind 2025/begin 2026 verwachten. Waar de nieuwe afleveringen over zullen gaan blijft ook nog spannend. Op het moment dat de officiële releasedatum met ons gedeeld wordt, laten we het natuurlijk direct weten via je mail. Daarnaast volg je het laatste nieuws via onze website en social media kanalen.

Meer informatie over de serie

In zijn glorietijd ontmoet Berlijn in Parijs een team om een van zijn meest ambitieuze overvallen ooit te plannen: 44 miljoen euro aan juwelen stelen in één nacht.

TitelBerlín
Jaar2023-
Duur1 seizoen
TaalSpaans
CategorieSerie
ActeursPedro Alonso, Samantha Siqueiros, Tristán Ulloa, Michelle Jenner, Begoña Vargas, Julio Peña Fernández, Joel Sánches, Maria Isabel Rodríguez

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.