Must-see: realityserie ‘Below Deck Mediterranean’ op Viaplay

We hebben je nieuwe guilty pleasure gevonden: realityserie Below Deck Mediterranean op Viaplay. De spin-off van het in Amerika razendpopulaire Below Deck volgt het leven van de crewmembers op een superjacht dat langs Kroatië, Spanje, Malta of Frankrijk vaart. Een zomer lang worden we meegenomen in het reilen en zeilen op zo’n enorme boot én alle drama die daarbij komt kijken. Onwijs interessant!

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Vier seizoenen van ‘Below Deck Mediterranean’ nu te zien op Viaplay

Misschien heb je op Netflix het derde seizoen van Below Deck Mediterranean wel gezien en ben je helemaal verslaafd geraakt. Dan hebben we goed nieuws voor je, want op Viaplay vind je nog veel meer afleveringen van de verslavende serie. Je kunt hier nu kijken naar seizoen 4, 5, 6 en 7. Dat betekent dat je op dit moment kunt genieten van bijna 75 afleveringen. Bingen is dus zéker mogelijk!

In de serie volg je een groep (single) werknemers aan boord van een jacht tijdens het charterseizoen. Hoe gaan ze om met hun persoonlijke problemen, hun mogelijke carrièrestappen én de veeleisende gasten? Ieder seizoen keren er bekende gezichten terug, maar komen er ook nieuwe bemanningsleden bij. Sandy, de kapitein van een jacht, zul je in alle seizoenen terugzien. Hieronder bekijk je alvast wat beelden van het vijfde seizoen.

Ook ‘Below Deck’ en andere spin-offs zijn te vinden op Viaplay

Naast Below Deck Meditterranean vind je op Viaplay ook vijf seizoenen van de originele serie Below Deck. Bovendien zijn ook seizoenen van de spin-offs Below Deck Sailing Yacht (Corfu) en Below Deck: Down Under (Australië) te zien op de streamingdienst. Als je je nieuwe favoriete realityserie gevonden hebt, kun je dus wel weer even vooruit!

Bekijk alles van Below Deck nu op Viaplay

Verhaal en informatie van ‘Below Deck Mediterranean’

De bekwaamheid en geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.

TitelBelow Deck Mediterranean
Jaar2016-
SoortSerie
Duur7 seizoenen
TaalEngels
IMDb7,5 uit 2.800 stemmen
CategorieReality
MakerJustin Haythe
Cast
Sandy Yawn, Hannah Ferrier, Malia White, Aesha Scott, Christine Drake, João Franco, Colin Macy-O’Toole, Adam Glick, Mzi Dempers

Synopsis: Viaplay

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.