Waar kun je de serie ‘Below Deck Mediterranean’ (2016-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Below Deck Mediterranean (2016-) online kijken kunnen. De realityserie op luxe jachten in de Middellandse Zee is wereldwijd razend populair. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten als Apple TV+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, Prime Video, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Below Deck Mediterranean’ (2016-) online kijken?

Er zijn op het moment van schrijven drie streamingdiensten in Nederland die Below Deck Mediterranean vertonen. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Below Deck Mediterranean bij SkyShowtime. Hier is zijn de volledige eerste vier seizoenen van de serie op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Below Deck Mediterranean bij Amazon Prime Video. Hier kun je momenteel seizoen 1 tot en met 3 streamen en seizoen 5. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Below Deck Mediterranean bij Viaplay. Hier kun je momenteel seizoen 4 tot en met 8 streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je er gratis een abonnement op F1 TV Pro bij.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Below Deck Mediterranean kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Below Deck Mediterranean.

Verhaal en trailer van ‘Below Deck Mediterranean’ (2016-)

De bekwaamheid en geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.

Streaming informatie over de serie

TitelBelow Deck Mediterranean
Jaar2016-
SoortSerie
Duur7 seizoenen
TaalEngels
CategorieReality
IMDb7,5 uit 2.800 stemmen
MakerJustin Haythe
CastSandy Yawn, Hannah Ferrier, Malia White, Aesha Scott, Christine Drake, João Franco, Colin Macy-O’Toole, Adam Glick, Mzi Dempers

Synopsis: Viaplay