Waar kun je de serie ‘Below Deck Mediterranean’ (2016-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Below Deck Mediterranean (2016-) online kijken kunnen. De realityserie op luxe jachten in de Middellandse Zee is wereldwijd razend populair. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Viaplay, Hayu, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Below Deck Mediterranean’ (2016-) online kijken?

Er zijn op het moment van schrijven drie streamingdiensten in Nederland die Below Deck Mediterranean vertonen. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Below Deck Mediterranean bij Viaplay. Hier kun je momenteel seizoen 4 tot en met 7 streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je door een tijdelijke deal 25% korting op een jaarabonnement.
✅ Hayu➡️ Ga meteen naar Below Deck Mediterranean bij Hayu. Bij dit video on demand-platform zijn op dit moment alle beschikbare seizoenen in het aanbod te vinden.
✅ NetflixOp het moment van schrijven kun je nog op Netflix naar het derde seizoen van deze serie kijken, maar de afleveringen zullen op 31 oktober verwijderd worden.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Below Deck Mediterranean niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Below Deck Mediterranean’ (2016-)

De bekwaamheid en geduld van kapitein Sandy en haar bemanning wordt behoorlijk op de proef gesteld door de glamoureuze gasten aan boord van het luxejacht in de Middellandse Zee.

Below Deck Mediterranean: Official Season 2 Trailer - Tuesdays at 9/8c | Bravo

Streaming informatie over de serie

TitelBelow Deck Mediterranean
Jaar2016-
SoortSerie
Duur7 seizoenen
TaalEngels
CategorieReality
IMDb7,5 uit 2.800 stemmen
MakerJustin Haythe
CastSandy Yawn, Hannah Ferrier, Malia White, Aesha Scott, Christine Drake, João Franco, Colin Macy-O’Toole, Adam Glick, Mzi Dempers

Synopsis: Viaplay

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.