Bekerfinale Orion vs. Numidia VC Limax: live kijken op tv en online | Volleybal op 1 april 2024

Het is tijd voor de finale van de bekercompetitie voor mannen uit het volleybal. Veel sportliefhebbers vragen zich af hoe ze de bekerfinale tussen Orion en Numidia VC Limax tijdens de De Beker van Nederland voor mannen op tv en online kijken kunnen op 1 april 2024 om 15:30 uur. In dit artikel geven wij aan of de wedstrijd op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is. Daarnaast lees je welke televisiezender de finale van de mannen eventueel ook vertoont.

Waar kun je de bekerfinale tussen Orion en Numidia VC Limax uit het volleybal online kijken? (Maandag 1 april 2024)

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van grote volleybalwedstrijden. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de finale tussen Orion en Numidia VC Limax tijdens de bekercompetitie voor mannen per videodienst in Nederland.

NLZIET➡️ Ga meteen naar de volleybalfinale tussen Orion en Numidia VC Limax bij NLZIET. De bekerfinale wordt om 15:30 uur op NPO 1 op tv uitgezonden. Doordat de finale op tv te zien is, is deze online te volgen via NLZIET. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Ziggo SportHoewel je hier wel de Nations League en het EK en WK Volleybal volgt, is de finale tijdens De Beker van Nederland hier niet te zien.
⛔️ Amazon Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met volleybalwedstrijden aan in Nederland.
⛔️ discovery+Hoewel deze streamingdienst van veel sporten de uitzendrechten in Nederland in handen heeft, is dit bij volleybal niet het geval.
⛔️ Disney+Ook Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport als volleybal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar deze volleybal bekercompetitie is niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je De Beker van Nederland jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeHelaas is het ook niet mogelijk om bij SkyShowtime naar volleybal finale te kijken.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn volleybalwedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de volleybalwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zenders die de bekerfinale van de mannen tussen Orion en Numidia VC Limax uitzenden

De NOS zal de gehele bekerfinale uitzenden. Via het sportkanaal op NPO 1 is vanaf 15:30 uur de volleybal finale tussen Orion en Numidia VC Limax te kijken. Hierna wordt direct de bekerfinale van de vrouwen tussen Apollo 8 en Djopzz Zwolle uitgezonden. Doordat de bekerfinale live op tv te volgen is, kun je ook via NLZIET de wedstrijd gemakkelijk volgen. 👉 Ga direct naar de volleybal bekerfinale Orion vs. Numidia VC Limax op NPO 1 bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Meer informatie over de bekerfinale van de mannen

CompetitieBekercompetitie volleybal (De Beker van Nederland)
SportVolleybal
DatumMaandag 1 april 2024
LocatieMaaspoort Den Bosch, Den Bosch, Nederland

Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.