Jason Stathams ‘The Beekeeper’ staat nu op Prime Video: “Heerlijke film”

Jason Statham knokt erop los in de film The Beekeeper, en die kun je nu eindelijk vanuit huis bekijken. Amazon Prime Video voegde de spijkerharde actiefilm vanmorgen toe aan het aanbod. Volgens kijkers is het een echte aanrader en mag hij zeker niet op je kijklijst ontbreken.

Meld je nu aan bij Amazon Prime Video en kijk 30 dagen gratis naar alle films en series op de streamingdienst ✅

‘The Beekeeper’ is nieuw op Amazon Prime Video

The Beekeeper verscheen op vrijdag 17 mei op Amazon Prime Video. In de film volgen we Adam Clay. Hij werkte vroeger als staatsagent voor de beruchte organisatie als ‘beekeeper’, maar nu leeft hij een teruggetrokken bestaan als échte bijenhouder. Als zijn buurvrouw en de enige persoon om wie hij ooit gegeven heeft slachtoffer wordt van een criminele organisatie, besluit hij dat het tijd is voor wraak.

En laat dat maar aan hoofdrolspeler Jason Statham over, die er niet vies van is om zijn vuisten te gebruiken in films. Hij wordt bijgestaan door onder meer The Hunger Games-ster Josh Hutcherson en Justice League-acteur Jeremy Irons. Ook achter de schermen was er genoeg kwaliteit, want de regisseur is David Ayer, die meewerkte aan onder meer Fury en Training Day. Wat zij samen neerzetten is een toffe actiefilm die volgens veel kijkers een echte aanrader is.

Kijkers zijn erg te spreken over actiefilm met Jason Statham

De film draaide een aantal maanden geleden in de bioscoop. Veel kijkers die hem al gezien hebben, waren er erg enthousiast over. Zo wordt dit onder meer een “film die alleen Jason Statham kan maken” genoemd. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Meer informatie over de film

De gepensioneerde staatsagent Adam Clay (Jason Statham) is een voormalig lid van de beruchte ‘beekeepers’, een machtige en clandestiene organisatie van ‘deep state operatives’. Wanneer hij een politieke samenzwering ontdekt op het hoogste niveau, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid.

TitelThe Beekeeper
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurDavid Ayer
CastJason Statham, Jeremy Irons, Josh Hutcherson

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.