Jason Statham knokt erop los in ‘The Beekeeper’ (en die stream je nu op Pathé Thuis)

Jason Statham is een bijenhouder, maar raakt natuurlijk ook weer verzeild in een wraakcomplot waarbij hij aangewezen is op zijn vuisten. Dat is in het kort wat je van The Beekeeper kunt verwachten. De film is nu te huur op Pathé Thuis en wij vertellen je waarom je hem niet mag missen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Dit is het verhaal van ‘The Beekeeper’

Vroeger werkte Adam Clay als staatsagent voor de beruchte organisatie als ‘beekeeper’, nu leeft hij een teruggetrokken bestaan als échte bijenhouder. Als zijn buurvrouw en de enige persoon om wie hij ooit gegeven heeft slachtoffer wordt van een criminele organisatie, besluit hij dat het tijd is voor wraak. En laat dat maar aan Jason Statham over.

Je kunt de film vanaf huren bij Pathé Thuis vanaf €4,99. Eerder was The Beekeeper al te koop bij de streamingdienst, maar vanaf nu kijk je hem dus voor een lagere prijs. Koop je de actiethriller, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van The Beekeeper en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

3 redenen om ‘The Beekeeper’ te kijken

1️⃣ In de hoofdrol schittert dus de koning van de actiefilms, Jason Statham. Hij wordt bijgestaan door onder meer The Hunger Games-ster Josh Hutcherson en Justice League-acteur Jeremy Irons. Ook achter de schermen was er genoeg kwaliteit, want de regisseur is David Ayer, die meewerkte aan onder meer Fury en Training Day.

2️⃣ Iedereen die op zoek is naar een verstand-op-nul-film vol bloedstollende actiescènes en verrassende gevechten, zit bij deze film goed. Volgens de recensies is het een echte aanrader voor de liefhebber.

3️⃣ Veel kijkers waren sowieso erg te spreken over de film. Zo vindt 92% van de kijkers op Rotten Tomatoes The Beekeeper een goede actiethriller. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Verhaal en trailer van de film

De gepensioneerde staatsagent Adam Clay (Jason Statham) is een voormalig lid van de beruchte ‘beekeepers’, een machtige en clandestiene organisatie van ‘deep state operatives’. Wanneer hij een politieke samenzwering ontdekt op het hoogste niveau, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid.


Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.