Staat of komt ‘The Beekeeper’ (2024) op Netflix? En waar is de film nu online te zien?

Jason Statham schittert ieder jaar wel weer in een nieuwe actiethriller en in 2024 kon je hem onder andere bewonderen in The Beekeeper. In deze film verschijnt hij als een gepensioneerde staatsagent die na de dood van een vriendin zint op wraak. Veel mensen vragen zich af of The Beekeeper op Netflix komt. En waar kun je de actiefilm anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘The Beekeeper’ op Netflix?

The Beekeeper was in januari 2024 op het witte doek te bewonderen. De film, met hoofdrollen voor Jason Statham en Josh Hutcherson, was in de bioscopen een echte hit, maar kun je hem ook al vanuit huis bekijken? Veel mensen vragen zich af of The Beekeeper op Netflix staat of daar in de toekomst heen komt.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Netflix de uitzendrechten van de actiefilm bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar de streaminggigant komt.

Waar kun je ‘The Beekeeper’ online kijken?

The Beekeeper is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar The Beekeeper bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 27 maart 2024 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Amazon Prime Video. De film is op dit moment nog niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video. Wel weten we dat de distributie in handen ligt van The Searchers, en deze filmstudio biedt films vaak aan op Prime Video. Dit is echter nog niet officieel bevestigd. We houden je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Beekeeper niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Beekeeper is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

De gepensioneerde staatsagent Adam Clay (Jason Statham) is een voormalig lid van de beruchte ‘beekeepers’, een machtige en clandestiene organisatie van ‘deep state operatives’. Wanneer hij een politieke samenzwering ontdekt op het hoogste niveau, houdt niets hem tegen in de strijd voor gerechtigheid.

TitelThe Beekeeper
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurDavid Ayer
CastJason Statham, Jeremy Irons, Josh Hutcherson

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.