‘Bed Rest’ is een aanrader voor horrorliefhebbers: “Kippenvel”

Julie Rivers is aan bed gekluisterd door haar zwangerschap. De dagen zijn eentonig en saai, maar dat verandert al gauw als ze allerlei onverklaarbare dingen begint te zien. Is ze langzaamaan haar verstand aan het verliezen of is er écht iets aan de hand? Dit bloedstollende verhaal vormt de basis voor de doodenge horrorfilm Bed Rest en volgens kijkers op social media is dit een echte aanrader. Je bekijkt hem sinds vandaag op Pathé Thuis.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Bed Rest’ met ‘Scream’-ster Melissa Barrera

De producers van Scream brachten ons in februari 2023 de bloedstollende thriller Bed Rest. We volgen hierin dus de zwangere Julie Rivers, vertolkt door Melissa Barrera (die we eveneens kennen van de laatste twee Scream-films). Zij verhuist met haar man naar een nieuwe woning en is dolblij met haar zwangerschap, maar als ze rust moet houden en hele dagen in bed moet doorbrengen begint ze steeds vreemdere dingen te zien.

Melissa Barrera (ook bekend van In The Heights) wordt bijgestaan door Oppenheimer-acteur Guy Burnet. De film is vandaag aan het aanbod van TVOD-streamingdienst Pathé Thuis toegevoegd, waardoor je hem nu eindelijk kunt streamen in Nederland.

Kijkers zijn erg te spreken over deze horrorfilm

Kijkers zijn op social media erg positief over Bed Rest. Ze noemen de film beklemmend, prijzen het acteerwerk van hoofdrolspeelster Melissa Barrera en laten weten dat er een aantal goede jump scares voorbij zullen komen. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze horrorfilm nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van Bed Rest op Pathé Thuis. Je kunt de film hier nu kopen en huren.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.