Waar kun je de film ‘Bed Rest’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Bed Rest (2022) online kijken kunnen. Deze film draait om de zwangere Julie Rivers, die door complicaties aan bed gekluisterd is. Dan begint ze ineens onverklaarbare dingen op te merken. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Bed Rest’ (2022) online kijken?

Bed Rest draaide in februari 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Bed Rest bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 16 augustus 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Bed Rest is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Bed Rest nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Bed Rest’ (2022)

De zwangere Julie Rivers en haar man verhuizen naar een nieuwe woning, waar ze uitkijken naar de komst van hun baby. Als Julie door complicaties tijdens de zwangerschap moet rusten en aan bed gekluisterd raakt, slaat de eentonigheid toe: alle dagen lijken op elkaar. Dan beginnen er zich onverklaarbare dingen voor te doen…. Is het nieuwe huis behekst, of verliest Julie langzaamaan haar verstand? Bed Rest is de debuutfilm van regisseur Lori Evans Taylor, waarvoor ze ook het script schreef. Melissa Barrera (In The Heights, Scream) neemt de hoofdrol voor haar rekening.

Streaming informatie over de film

TitelBed Rest
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurLori Evans Taylor
CastMelissa Barrera, Guy Burnet, Edie Inksetter

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.