Waar kun je ‘Bed & Breakfast’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In Bed & Breakfast logeren drie stellen één nacht bij elkaar. Tijdens dit bezoek beoordelen de gasten elkaars B&B. Maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het programma ‘Bed & Breakfast’ online kijken?

Bed & Breakfast is sinds 12 maart 2024 terug op NPO 1. Iedere dinsdagavond kijk je om 20:34 uur naar een gloednieuwe aflevering. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Bed & Breakfast bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Ook eerdere seizoenen zijn nog te bingen. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Bed & Breakfast niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is niet de eigenaar van Bed & Breakfast en daarom vind je dit programma helaas niet terug op Videoland.

Verhaal van ‘Bed & Breakfast’

Drie stellen logeren allemaal één nacht bij elkaar. Tijdens hun bezoek onderwerpen ze elkaars Bed & Breakfast aan een grondig onderzoek. Welk Bed & Breakfast wordt als beste beoordeeld?

Streaming informatie over het programma

TitelBed & Breakfast
SoortSerie
Jaar2012-
Duur18 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.