Waar kun je de film ‘Bed & Breakfast’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Bed & Breakfast (2024) online kijken kunnen. In deze Nederlandse romantische komedie neemt workaholic Sarah ontslag en stort zich op de B&B van haar tante. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Bed & Breakfast’ (2024) online kijken?

Bed & Breakfast draait sinds 2 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Bed & Breakfast bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Bed & Breakfast niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxBed & Breakfast is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is Bed & Breakfast op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Bed & Breakfast’ (2024)

Als workaholic Sarah tot haar eigen schrik ontslag neemt, heeft ze geen idee meer wat ze met haar leven aan moet. Ze laat zich overhalen op de B&B van haar tante te passen, maar doet dat met gepaste tegenzin. Want wat moet dit stadse meisje wiens leven aan elkaar hangt van overwerken, afhaalmaaltijden en Ubers tussen de kippen en de moestuin in een Gronings dorp? Wanneer Sarah niet één, maar zelfs twee potentiële lovers ontmoet, stroomt niet alleen de B&B, maar ook haar hart vol liefde. Gedwongen te kiezen tussen de twee mannen die in ongeveer alles van elkaar verschillen, ontdekt Sarah langzaam maar zeker ook welke keuzes ze nog meer moet maken.

Streaming informatie over de film

TitelBed & Breakfast
Jaar2024
SoortFilm
Duur1 uur en 23 minuten
TaalNederlands
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurRuud Schuurman
CastSanne Langelaar, Oscar Aerts, Mingus Dagelet, Denise Aznam, Liz Snoyink, Jelka van Houten, Margôt Ros, Sabri Saad El Hamus, Hassan Slaby

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.