‘After’-fans, opgelet! Deze nieuwe sensuele romcom mag je zeker niet missen

Veel mensen kijken op dit moment reikhalzend uit naar het vijfde en laatste deel van de razend populaire After-reeks. Kun jij ook niet wachten? Dan hebben we hier een kijktip voor je. In de tussentijd kun je je namelijk prima vermaken met de splinternieuwe film Beautiful Disaster, die vandaag op Amazon Prime Video verschenen is.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

‘Beautiful Disaster’ is dé nieuwe film voor ‘After’-fans

After kennen we natuurlijk allemaal wel. Deze beroemde reeks over de liefde tussen de brave Tessa en de badboy Hardin ontstond als verhaal op Wattpad en werd razendsnel een erotische filmfranchise waar je niet meer omheen kon. Een paar maanden geleden verscheen er een nieuwe titel op het witte doek die qua vibe en verhaallijn wel heel erg aan After doet denken: Beautiful Disaster.

De gelijkenissen zijn overigens niet gek, want veel van de producers die aan deze nieuwe romcom meegewerkt hebben waren ook achter te schermen te vinden bij de films over Hardin en Tessa. En regisseur Roger Kumble heeft zelfs After We Collided geregisseerd, net als afleveringen van topseries als Suits en Pretty Little Liars. Beautiful Disaster is dan ook echt een aanrader voor fans van de erotische filmreeks. Benieuwd? Je bekijkt hem vanaf vandaag, donderdag 6 juli, op Amazon Prime Video.

Ook After weer eens zien? Bekijk de films direct op Amazon Prime Video 😍

Hier gaat ‘Beautiful Disaster’ over

In Beautiful Disaster volgen we de voorbeeldige Abby. Ze rookt niet, drinkt niet, vloekt niet en is vooral bezig met heel hard studeren. Dit gaat allemaal goed, totdat ze de knappe badboy Tristan tegen het lijf loopt. Hij staat bekend als Mr. Onenightstand. Omdat Abby als een van de enigen niet in hem geïnteresseerd is, raakt hij juist gefascineerd door haar. Hij besluit een weddenschap in het leven te roepen die ervoor zorgt dat ze wel tijd met elkaar móéten doorbrengen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Dylan Sprouse (die natuurlijk ook in After We Collided te zien was) en Fall-actrice Virginia Gardner. Ook Samuel Larsen (Zed in After) en Austin North (Topper in Outer Banks) komen je misschien wel bekend voor.

Beautiful Disaster | Official Trailer | Voltage Pictures

Meer informatie over de film

Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand. Travis is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem eindeloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht…

TitelBeautiful Disaster
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurRoger Kumble
CastDylan Sprouse, Virginia Gardner, Rob Estes

Synopsis: The Searchers

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.