Waar kun je de film ‘Beautiful Disaster’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Beautiful Disaster (2023) online kijken kunnen. Deze romantische film voor After-fans draait om de brave Abby en badboy Travis, die door een weddenschap gedwongen worden veel tijd samen door te brengen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Beautiful Disaster’ (2023) online kijken?

Beautiful Disaster was in april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Beautiful Disaster bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 29 juni 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Beautiful Disaster niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxBeautiful Disaster is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Beautiful Disaster’ (2023)

Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft. Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand. Travis is de ultieme charmeur en windt alle vrouwen op de campus om zijn vinger. Abby is de enige die niet geïnteresseerd is in hem en dat fascineert hem eindeloos. Abby wijst hem af, maar hij krijgt haar via een weddenschap toch in zijn macht…

Beautiful Disaster | Official Trailer | Voltage Pictures

Streaming informatie over de film

TitelBeautiful Disaster
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 45 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
RegisseurRoger Kumble
CastDylan Sprouse, Virginia Gardner, Rob Estes

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Beautiful Disaster’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Beautiful Disaster. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Beautiful Disaster’?

    De grootste rollen in Beautiful Disaster worden vertolkt door Dylan Sprouse, Virginia Gardner en Rob Estes.


Synopsis: The Searchers

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.