Waar kun je de film ‘Beau Is Afraid’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Beau Is Afraid (2023) online kijken kunnen. Deze nieuwe film van regisseur Ari Aster (Hereditary, Midsommar) draait om de paranoïde Beau, gespeeld door Joaquin Phoenix. Om de begrafenis van zijn moeder bij te wonen moet hij een epische en surreële tocht maken. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Beau Is Afraid’ (2023) online kijken?

Beau Is Afraid is sinds 11 mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Beau Is Afraid bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe, maar nu is een releasedatum nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Beau Is Afraid niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Beau Is Afraid’ (2023)

Na de plotselinge dood van zijn moeder moet de zachtaardige maar paranoïde Beau zijn grootste angsten onder ogen komen wanneer hij aan een epische, Kafkaëske tocht begint om de begrafenis bij te kunnen wonen. Naast Oscarwinnaar Joaquin Phoenix (Joker, C’mon C’mon) vertolken ook Amy Ryan, Nathan Lane, Patti LuPone en Parker Posey rollen in deze surreële en gedurfde film van regisseur Ari Aster (Hereditary, Midsommar).

Beau Is Afraid | Official Trailer HD | A24

Streaming informatie over de film

TitelBeau Is Afraid
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur
TaalEngels
CategorieKomedie, Drama, Mysterie
RegisseurAri Aster
CastJoaquin Phoenix, Amy Ryan

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Beau Is Afraid’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Beau Is Afraid. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Beau Is Afraid’?

    De grootste rollen in de Beau Is Afraid worden vertolkt door Oscarwinnaar Joaquin Phoenix en Amy Ryan.


Synopsis: The Searchers

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.