Waar kun je ‘Beat The Champions’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Op 10 maart 2024 is de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Beat The Champions verschenen. In het programma nemen kandidaten het op tegen vijf doorgewinterde quizzers. Welke deelnemers zijn de bollebozen te slim af en gaan naar huis met een mooi geldbedrag? Heb je de eerste aflevering gemist? Dan ben je vast benieuwd waar je deze en alle andere afleveringen online terug kan kijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je het tv-programma ‘Beat The Champions´ online kijken?

Beat The Champions wordt sinds zondag 10 maart wekelijks uitgezonden op RTL 4. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Beat The Champions bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
VideolandOmdat het programma op RTL 4 wordt uitgezonden, is het programma in het aanbod van Videoland terug te vinden.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Beat The Champions niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.

Verhaal van ‘Beat The Champions’

In ‘Beat The Champions’ krijgen quizliefhebbers de ultieme kans om het solo op te nemen tegen een team van vijf superquizzers die stuk voor stuk beschikken over een enorme algemene kennis. In de eerste ronde bouwt de kandidaat zijn startkapitaal op door het beantwoorden van maximaal vijf vragen. Vervolgens neemt de kandidaat het op tegen de Champions in een race tegen de klok. Hoe meer Champions hij durft uit te dagen hoe groter het te winnen geldbedrag, maar ook hoe groter het risico om alles te verliezen. Zo kunnen de kandidaten bijvoorbeeld 5.000 euro verdienen als ze van twee Champions winnen en misschien wel 50.000 euro als ze alle vijf de Champions verslaan.

Streaming informatie over de spelshow

TitelBeat The Champions
Jaar2021-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalNederlands
CategorieQuiz
PresentatorenChantal Janzen
ChampionsAnna Gimbrère, Andries Tunru, Nynke de Jong, Abel Gilsing, Devrim Aslan

Synopsis: Videoland

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.