Bloedstollende thriller ‘Beast’ met Idris Elba staat nu op SkyShowtime

De bloedstollende thriller Beast is eindelijk te streamen. De splinternieuwe streamingdienst SkyShowtime heeft de film namelijk op maandag 27 februari toegevoegd aan haar aanbod. Topacteur Idris Elba gaat nu dus de strijd aan met een op wraak beluste leeuw die het op zijn fictieve gezin gemunt heeft.

Idris Elba gaat de strijd aan met een leeuw in de thriller ‘Beast’

Beast neemt ons mee naar Zuid-Afrika. Dr. Nate Daniels (Elba) gaat terug naar de plek waar hij zijn vrouw, die recent overleden is, ooit ontmoet heeft. Samen met een oude familievriend reist hij naar een reservaat, maar alles loopt mis als een bloeddorstige leeuw die aan een aantal gewetenloze stropers ontsnapt is het op ze gemunt lijkt te hebben. Lukt het hem om zijn gezin in veiligheid te stellen?

De hoofdrol wordt gespeeld door Idris Elba, die in vele films gespeeld heeft maar vooral bekend is als Luther uit de gelijknamige serie—waarvan de film Luther: The Fallen Sun vanaf 10 maart te zien zal zijn op Netflix. De maker van Beast is Baltasar Kormákur, een regisseur die met eerdere overlevingsfilms als Adrift en Everest al bewees goede thrillers in huis te hebben. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Beast | Official Trailer

‘Beast’ staat sinds 27 februari op SkyShowtime

SkyShowtime heeft de film op maandag 27 februari toegevoegd aan haar aanbod. Dit is overigens niet de enige nieuwe titel die we in februari op SkyShowtime mogen verwelkomen. Zo is vanaf donderdag 9 februari eindelijk de hitfilm Jurassic World: Dominion bij de streamingdienst te vinden en ging de nieuwe serie Funny Woman op 10 februari in première.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime per maand.

Meer informatie over de film

Sometimes the rustle in the bushes actually is a monster. Idris Elba speelt de hoofdrol in een bloedstollende nieuwe thriller Beast over een vader en zijn twee tienerdochters die opgejaagd worden door een bloeddorstige leeuw die duidelijk wil maken dat er maar één de baas is op de savanne. Elba speelt dr. Nate Daniels die sinds kort weduwnaar is. Samen met zijn dochters gaat hij terug naar Zuid-Afrika, waar hij ooit zijn vrouw ontmoet heeft, naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles (Sharlto Copley). Maar de reis die bedoeld was om hun verdriet te verwerken mondt uit in een angstaanjagende survivaltocht als er een leeuw achter ze aan komt die ontsnapt is aan een stel gewetenloze stropers en alle mensen nu als vijanden ziet.

TitelBeast
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
IMDb5,6 uit 27.000 stemmen
RegisseurBaltasar Kormákur
SchrijverRyan Engle
CastIdris Elba, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries, Sharlto Copley

Synopsis: Universal Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.