Waar kun je de film ‘The Beast’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film The Beast (2023) online kijken kunnen. Dit is een romantische sciencefictionfilm over een wereld waarin kunstmatige intelligentie de dienst uitmaakt. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘The Beast’ (2023) online kijken?

The Beast draait sinds 9 mei 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Beast bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Beast niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Beast is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ SkyShowtimeOp SkyShowtime is The Beast op dit moment niet te streamen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Beast’ (2023)

In een nabije toekomst waar kunstmatige intelligentie de dienst uitmaakt, zijn menselijke emoties een bedreiging geworden. Ze worden beschouwd als een gevaar bij het nemen van eerlijke en rechtvaardige beslissingen. Om haar gevoelens uit te wissen, besluit Gabrielle daarom haar DNA te zuiveren met behulp van een machine die haar onderdompelt in haar vorige levens. Daar ontmoet ze steeds opnieuw een man genaamd Louis met wie ze een krachtige verbinding voelt die ze niet kan plaatsen. Tegelijkertijd besluipt haar een angstig gevoel, alsof er een ramp op komst is.

Streaming informatie over de film

TitelThe Beast
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 26 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Sciencefiction, Thriller
RegisseurBertrand Bonello
CastGeorge MacKay, Léa Seydoux

Synopsis: Imagine Filmdistributie Nederland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.