Waar kun je de film ‘Beast’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Beast (2022) online kijken kunnen. Idris Elba speelt in deze bloedstollende thriller een vader die met zijn twee tienerdochters opgejaagd wordt door een bloeddorstige leeuw. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Beast’ (2022) online kijken?

Beast was in augustus 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Beast bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film eind 2022 aan haar aanbod toegevoegd, waardoor je hem zonder abonnement kunt huren en kopen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Beast niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ SkyShowtimeBeast is gedistribueerd door Universal Pictures, een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal. Dit valt op zijn beurt weer onder Comcast Corporation. Daarom heeft hun splinternieuwe streamingdienst SkyShowtime de film op maandag 27 februari 2023 toegevoegd aan haar aanbod.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Beast nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Beast’ (2022)

Sometimes the rustle in the bushes actually is a monster. Idris Elba (Fast & Furious: Hobbs & Shaw, The Suicide Squad) speelt de hoofdrol in een bloedstollende nieuwe thriller Beast over een vader en zijn twee tienerdochters die opgejaagd worden door een bloeddorstige leeuw die duidelijk wil maken dat er maar één de baas is op de savanne. Elba speelt dr. Nate Daniels die sinds kort weduwnaar is. Samen met zijn dochters gaat hij terug naar Zuid-Afrika, waar hij ooit zijn vrouw ontmoet heeft, naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles (Sharlto Copley, tv-serie Russian Doll, Maleficent). Maar de reis die bedoeld was om hun verdriet te verwerken mondt uit in een angstaanjagende survivaltocht als er een leeuw achter ze aan komt die ontsnapt is aan een stel gewetenloze stropers en alle mensen nu als vijanden ziet.

Iyana Halley (The Hate U Give, tv-serie This is Us) speelt Meredith, de 18-jarige dochter van Daniels, en Leah Sava Jeffries (tv-series Rel en Empire) speelt zijn 13-jarige dochter Norah. Beast een film van Baltasar Kormákur, regisseur van Everest, 2 Guns en Contraband. De productie is in handen van Will Packer, producent van de blockbusters Girls Trip, de Ride Along-franchise en tien films die meteen de best bezochte film waren in hun openingsweekend in de VS, waaronder Night School, No Good Deed en Think Like a Man. De film is daarnaast geproduceerd door James Lopez, directeur van Will Packer Productions, en Baltasar Kormákur. Het scenario is geschreven door Ryan Engle (Rampage, Non-Stop) naar een verhaal van Jaime Primak Sullivan en de uitvoerend producenten zijn Jaime Primak Sullivan en Bernard Bellew.

Streaming informatie over de film

TitelBeast
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels
CategorieThriller
IMDb7,2 uit 41 stemmen
RegisseurBaltasar Kormákur
SchrijverRyan Engle
CastIdris Elba, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries, Sharlto Copley

Synopsis: Universal Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.