‘The Bear’ seizoen 3 verschijnt op déze datum op Disney+

Het aftellen kan beginnen, want binnenkort staat het derde seizoen van de populaire serie The Bear op het programma. Disney+ heeft vandaag bekendgemaakt op welke dag je precies aan het bingen kunt slaan. En het verhaal van Carmy Berzatto wordt gelukkig bijna vervolgd.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘The Bear’ seizoen 3 verschijnt in juli

The Bear is een gigantisch succes. Al twee seizoenen lang genieten kijkers van de perikelen van Carmy (Jeremy Allen White) en zijn restaurant. De serie krijgt op IMDb een verbluffend cijfer van een 8,5 en sleepte in 2023 maar liefst 13 Primetime Emmy-nominaties in de wacht. Kijkers waren erg lovend over de vorige reeks afleveringen en kijken dus waarschijnlijk reikhalzend uit naar de rest.

Hoewel we nu al weten dat er ook een vierde seizoen komt, is het nu nog even wachten op de derde reeks. Deze afleveringen verschijnen op woensdag 17 juli op Disney+ in Nederland. We moeten dus iets langer wachten dan de Amerikaanse streamers, want die krijgen het nieuwe seizoen al op 27 juni op Hulu voorgeschoteld.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Dit kun je verwachten van ‘The Bear’ seizoen 3

Het restaurant van Carmy wordt heropend en daarmee wordt de druk op zijn schouders ook steeds groter. Hij spant zich meer dan ooit in en eist topprestaties van zijn team, onder meer met een ellenlange lijst van grondregels waar iedereen zich aan dient te houden. Het blijkt steeds lastiger om zijn gedrevenheid te evenaren, maar tegelijkertijd brengt het het team wel dichter bij elkaar. Benieuwd? Hieronder bekijk je de trailer.

Waar gaat het verhaal van ‘The Bear’ over?

Een jonge chef keert terug naar Chicago om de broodjeszaak van zijn familie te runnen.

TitelThe Bear
Jaar2022
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreDrama
MakerChristopher Storer
CastJeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Richard Esteras, Jose M. Cervantes, Abby Elliott, Matty Matheson, Chris Witaske, Joel McHale, Carmen Christopher, Christopher Zucchero, Oliver Platt, Jon Bernthal, Millie Hurley

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.