Wanneer komt seizoen 2 van ‘The Bear’ op Disney+?

Sinds 5 oktober 2022 is het eerste seizoen van The Bear op Disney+ te zien. Maar wist je al dat er ook een tweede seizoen gemaakt gaat worden? Met een dikke 8,5 op beoordelingssite IMDb is het natuurlijk niet gek dat de geprezen serie razendsnel verlengd werd. De grote vraag is dan wel: wanneer komt The Bear seizoen 2 op Disney+? In dit artikel lees je er alles over.

Wanneer komt The Bear seizoen 2 op Disney+?

Onlangs werd bekendgemaakt dat het tweede seizoen van The Bear deze zomer op Disney+ verschijnt. De datum die je in je agenda kunt noteren is woensdag 2 augustus, zoals je hieronder kunt zien. Hier vind je ook de allereerste beelden van de splinternieuwe afleveringen.

De showrunners zijn erg blij met de terugkomst van de serie, zo hebben zij aan Variety laten weten. In een statement zeiden zij hier het volgende over:

“We zijn zo dankbaar, voor onze ontzettend getalenteerde cast, voor onze hardwerkende crew, die zelfs hartje winter razendsnel werkten, en voor iedereen die gekeken heeft. En we kunnen niet wachten om The Bear in 2023 terug te laten keren.”
– Showrunners Christopher Storer en Joanna Calo

Waar gaat het verhaal van ‘The Bear’ over?

Een jonge chef keert terug naar Chicago om de broodjeszaak van zijn familie te runnen.

TitelThe Bear
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalEngels
GenreDrama
IMDb8,5 uit 36.000 stemmen
MakerChristopher Storer
CastJeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Richard Esteras, Jose M. Cervantes, Abby Elliott, Matty Matheson, Chris Witaske, Joel McHale, Carmen Christopher, Christopher Zucchero, Oliver Platt, Jon Bernthal, Millie Hurley

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.