Kijktip: het tweede seizoen van ‘The Bear’ staat nu op Disney+

Heb jij ook zo genoten van het eerste seizoen van The Bear? De serie verscheen in oktober 2022 op Disney+ en wist direct te overtuigen. Zo geven kijkers hem een dikke 8,5 op IMDb. Goed nieuws voor iedereen die het ook leuk vond: de streamingdienst van The Walt Disney Company heeft vandaag het complete tweede seizoen live gezet.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 2 van ‘The Bear’ is nog beter dan seizoen 1

In het tweede seizoen van de Emmy-genomineerde serie The Bear is Carmen ‘Carmy’ Berzatto terug. Deze keer is hij vastbesloten om de broodjeszaak in Chicago om te toveren tot een echt goed restaurant. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

Uiteraard is Shameless-ster Jeremy Allen White weer van de partij om de rol van Carmy te vertolken en ook alle andere grote personages uit het eerste seizoen zijn er weer bij. Het tweede seizoen is in Amerika al uit en daar wordt het zelfs beter beoordeeld dan het eerste seizoen. Aflevering 6, over een verhit kerstdiner in de Berzatto-familie, is de grote topper, want die krijgt op IMDb een verbluffend cijfer van een 9,7.

Sowieso valt de serie erg goed in de smaak: zo vindt 99% van de critici en 92% van de kijkers op Rotten Tomatoes dit een echte aanrader. Benieuwd naar de nieuwe afleveringen? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Het complete seizoen staat nu live

Disney+ heeft vandaag alle tien de afleveringen live gezet, dus bingen behoort tot de mogelijkheden. The Bear vormt het startschot van een geweldige maand op Disney’s streamingdienst. Zo is vanaf vandaag Guardians of the Galaxy Vol. 3 toegevoegd, staat er een nieuw seizoen van Only Murders in the Building op het programma en komt ook de Star Wars-serie Ahsoka er eind deze maand aan.

📺 Benieuwd naar alle verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Een jonge chef keert terug naar Chicago om de broodjeszaak van zijn familie te runnen.

TitelThe Bear
Jaar2022
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
GenreDrama
IMDb8,5 uit 123.000 stemmen
MakerChristopher Storer
CastJeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson, Corey Hendrix, Richard Esteras, Jose M. Cervantes, Abby Elliott, Matty Matheson, Chris Witaske, Joel McHale, Carmen Christopher, Christopher Zucchero, Oliver Platt, Jon Bernthal, Millie Hurley

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.