Kijkers smullen van het nieuwe seizoen van ‘The Bear’: “Een van de beste series ooit”

Het eerste seizoen van The Bear werd al vol lof ontvangen, maar seizoen 2 is zelfs nóg beter, als we de eerste reacties van kijkers mogen geloven. De nieuwe afleveringen zijn vorige week verschenen op Disney+ en het regent nu lovende recensies.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Seizoen 2 van ‘The Bear’ is nu te bingen

Op woensdag 2 augustus heeft Disney+ de tien afleveringen van seizoen 2 live gezet. De serie met Shameless-acteur Jeremy Allen White draait natuurlijk nog steeds om Carmen ‘Carmy’ Berzatto. Deze keer is hij vastbesloten om de broodjeszaak in Chicago om te toveren tot een echt goed restaurant. Dit gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot.

The Bear verscheen afgelopen jaar voor het eerst op de streamingdienst van The Walt Disney Company en wist direct indruk te maken. Zo vindt 99% van de critici en 92% van de kijkers op Rotten Tomatoes dit een echte aanrader. 

Kijkers enthousiast: seizoen 2 blijkt beter dan seizoen 1

Het eerste seizoen viel al erg in de smaak bij kijkers, maar over seizoen 2 zijn ze zelfs nóg meer te spreken. Het tweede seizoen wordt op IMDb bijvoorbeeld beter beoordeeld dan het eerste seizoen, met aflevering 6 als absoluut hoogtepunt. Dit laat een terugblik zien naar een verhit kerstdiner binnen de Berzatto-familie en krijgt op IMDb een verbluffend cijfer van een 9,7.

Ook over de andere afleveringen zijn kijkers erg enthousiast. Hieronder vind je een greep uit de reacties.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze geweldige serie nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de filmpagina van The Bear op Disney+.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.