Waar kun je beachvolleybal op tv en online kijken in 2024?

Beachvolleybal wordt steeds populairder. Zo staat de balsport ook weer op het programma van de Olympische Spelen volgend jaar. Veel sportliefhebbers vragen zich dan ook af hoe ze naar beachvolleybal op tv en online kijken kunnen in 2024. In dit artikel geven wij aan of beachvolleybalwedstrijden op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten. Daarnaast lees je welke televisiezender wedstrijden uit het beachvolleybal eventueel ook vertoont.

Hoe kun je beachvolleybal online kijken vanuit Nederland?

Er zijn nogal wat streamingdiensten in Nederland en sinds een paar jaar worden daar naast films en series ook vaak sportuitzendingen vertoond. Zo ook in het geval van beachvolleybal. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van grote internationale toernooien en wedstrijden.

✅ Ziggo Sport➡️ Ga meteen naar beachvolleybalwedstrijden bij Ziggo Sport. Deze streamingdienst heeft in Nederland als enige partij de uitzendrechten van de sport in handen. Ook zendt de oranje provider wedstrijden uit het volleybal uit, zoals de Nations League en het EK en WK. Dit sportpakket is eveneens aanvullend beschikbaar via andere providers als KPNOdido en Canal Digitaal.
⛔️ discovery+Helaas is het bij deze streamingdienst niet mogelijk om naar beachvolleybal te kijken. Wel kun je hier voor andere sporten terecht, waaronder wielrennen en golf.
⛔️ Disney+Jammer genoeg heeft Disney’s videodienst geen mogelijkheid om naar sport als beachvolleybal te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ ESPNVia de vier zenders en het online platform van ESPN kun je onder andere kijken naar voetbal uit de Eredivisie en nog veel meer sport, maar beachvolleybalwedstrijden zijn niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen sport kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je beachvolleybal jammer genoeg niet zien.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt momenteel geen eigen sportabonnementen met beachvolleybalwedstrijden aan in Nederland.
⛔️ SkyShowtimeDeze gloednieuwe streamingdienst heeft momenteel geen sport in zijn aanbod in Nederland.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1hockeydarts, Premier League– en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn beachvolleybalwedstrijden er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen uit de beachvolleybalwereld worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Tv-zender die beachvolleybal in 2024 uitzendt

In Nederland heeft alleen Ziggo Sport de uitzendrechten van het beachvolleybal in handen. Hierdoor kijk je ieder jaar live naar matches uit het EK en WK Beachvolleybal. De meeste grote duels zijn als abonnee gratis te kijken op het hoofdkanaal. Bij andere providers is deze zender aanvullend verkrijgbaar als ‘Select’.

Naast beachvolleybal zenden de sportkanalen van Ziggo Sport ook nog tal van andere sporten uit. Zo kijk je onder andere naar diverse voetbalwedstrijden van de Champions League, Spaanse La Liga, Italiaanse Serie A, Turkse Süper Lig, Franse Ligue 1 en de Belgische Jupiler Pro League. Buiten voetbal om kijk je bijvoorbeeld ook naar races uit de Formule E en MotoGP. Tevens zie je het hele jaar door tennis, waaronder alle ATP 1000- en 500-toernooien en natuurlijk de Grand Slams zoals Wimbledon en Roland Garros. Net als internationale wedstrijden van ‘onze’ Oranje handballers, de European en PGA golf tours en alle veertien rondes van de Diamond League atletiekwedstrijden.


Afbeelding ter illustratie

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.