Hoeveel kost een overnachting in de B&B van Walter? | B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is terug op de buis en dit betekent dat je je weer iedere werkdag kunt onderdompelen in de beelden van de verschillende prachtige B&B’s. Zo komt ook de spirituele bed & breakfast van Walter uit Frankrijk langs. Maar hoeveel kost een overnachting in de B&B van Walter eigenlijk? Wij zochten het voor je uit.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Hoeveel betaal je voor een overnachting in de B&B van Walter?

Een van de meest spraakmakende kandidaten van het nieuwste B&B Vol Liefde-seizoen is toch wel de spirituele Walter Spangenberg (54). Misschien ben je ook wel nieuwsgierig geworden naar zijn bed & breakfast Le Domaine Vert in Frankrijk, maar hoeveel kost het om daar een nacht te verblijven?

Er zijn verschillende mogelijkheden om op de B&B van Walter te verblijven. Hieronder zetten we de opties voor je op een rijtje.

  • Camping: Voor slechts €15 per nacht kun je in het hoogseizoen al een standplaats voor een tent, caravan of camper huren. Hier komt nog wel een toeslag van €7,50 per volwassene en €5 per kind bovenop. Buiten het hoogseizoen ben je slechts €12,50 per nacht kwijt. Er zijn slechts negen kampeerplekken, terwijl het terrein van Le Domaine Vert 85.000 m2 telt, dus de plekken zijn heerlijk wijds en bieden genoeg rust.
  • Tent: Niet zelf je eigen tent meezeulen? Dan kun je voor slechts €60 per nacht een luxe tent afhuren, waar maximaal vier personen in passen.
  • Huizen: Het is mogelijk om verschillende huisjes te huren, waaronder het luxe vakantiehuis en de blokhut. Voor twee personen variëren te prijzen van €70 tot €150 per nacht in het hoogseizoen en van €60 tot €125 in het laagseizoen.
  • Yurt: Voor een speciale ervaring kun je ook de yurt huren. Deze Mongoolse tent is voorzien van een ronde dakkoepel, zodat je ‘s nachts naar de sterren kunt kijken. Het kost je €80 per nacht in het hoogseizoen en €70 euro in het laagseizoen.

Waar is de B&B van Walter?

Walters B&B Le Domaine Vert vind je in Zuid-Frankrijk, op slechts vijf of tien minuten rijden van La Loyre. Dit is een ondiepe rivier vol mooie rotsen. Ook stadjes als Ségur-le-Château en Vigeois vind je in de buurt.

B&B Vol Liefde’ is iedere werkdag te zien

Je bekijkt meer mooie beelden van de B&B van Walter in het derde seizoen van B&B Vol Liefde, dat sinds maandag 10 juli iedere werkdag om 20:30 uur te zien is op RTL4. Zeven weken lang kunnen we genieten van het datingprogramma. Goed om te weten: de laatste afleveringen verschijnen op zaterdag 26 augustus om 20:00 uur en op zondag 27 augustus om 20:00 uur. Het laatste weekend van augustus staat dus volledig in het teken van B&B Vol Liefde. De aflevering van zondag is de reünie, waarin we zien hoe het nu gaat met de deelnemers. Dit wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Je kunt de afleveringen ook terugkijken op streamingdiensten Videoland en NLZIET. Streamers lopen bovendien één week voor op tv-kijkers.

Eerste beelden van B&B Vol Liefde!

Synopsis: RTL

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.