Het is zover: het nieuwe seizoen van ‘B&B Vol Liefde’ gaat vandaag van start!

Eindelijk is het weer tijd voor B&B-eigenaren om op zoek te gaan naar de liefde in B&B Vol Liefde. Vanaf vandaag, maandag 11 juli, gaat het tweede seizoen van dit razend populaire programma van start. Je kunt er van maandag tot en met vrijdag naar kijken op RTL4 en vervolgens terug- en een week vooruitkijken op NLZIET en Videoland. Dat betekent dat de eerste zes afleveringen nu al te streamen zijn.

Op zoek naar de ware in B&B Vol Liefde

Als een soort combinatie tussen Ik Vertrek, Boer Zoekt Vrouw, First Dates en Lang Leve de Liefde kon B&B Vol Liefde niets anders worden dan een daverend succes. En dat werd het! Het eerste seizoen werd erg goed bekeken, waardoor de serie nu weer terug is. Deze keer gaan acht deelnemers, verspreid over Portugal, Frankrijk, Spanje, Italië en Oostenrijk, op zoek naar de ware.

Dit seizoen van B&B Vol Liefde ziet er iets anders uit dan het vorige seizoen, maar eigenlijk is dat alleen maar leuk voor ons. Waar het programma eerst namelijk van maandag t/m donderdag op RTL4 verscheen, kun je er nu vijf dagen per week naar kijken. Bovendien zijn de afleveringen langer dan eerst. Nóg meer om van te genieten dus! Het programma zal zeven weken te zien zijn, dus in totaal verschijnen er 35 afleveringen.

Je ziet het iedere dag om 20:30 op RTL4 zien of kunt het terugkijken op streamingdiensten Videoland en NLZIET. Online kijkers lopen bovendien één week voor op tv-kijkers.

Ook spin-off ‘De Ware Jacob’ komt eraan

Nóg meer goed nieuws voor B&B Vol Liefde-fans. Deze week wordt namelijk nog mooier, want op vrijdag 15 juli 2022 verschijnt er ook een spin-off serie van het programma op Videoland. Hierin volgen we een van de meest spraakmakende deelnemers van het vorige seizoen, Jacob. Het programma heet De Ware Jacob en is exclusief te zien op de streamingdienst, waar wekelijks een nieuwe aflevering gelanceerd wordt.

In De Ware Jacob krijgen we opnieuw een inkijkje in zijn turbulente liefdesleven. Terwijl hij zich voorbereidt op een summerparty in jaren 80-stijl, is het nog maar de vraag of hij tegen die tijd een vrouw aan zijn zijde heeft. Bekijk de eerste beelden alvast hieronder.


Bron: RTL

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.