‘B&B Vol Liefde’ is vanavond terug op de buis (en dit zijn de deelnemers)

Er staan weer een hoop ontroerende, ongemakkelijke en hartverwarmende momenten voor de deur en dat kan maar één ding betekenen: B&B Vol Liefde is terug op de buis. Acht B&B-eigenaren van binnen en buiten Europa gaan op zoek naar de ware liefde, en hoe ze dat vergaat kan je vanaf nu iedere werkdag zien op RTL 4.

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Op zoek naar de ware in B&B Vol Liefde

De eerste twee seizoenen van B&B Vol Liefde waren allebei een gigantisch succes en veel mensen konden dan ook niet wachten totdat het weer zomer zou worden, want dat is traditiegetrouw de periode waarin het programma op de buis verschijnt. Nu is het eindelijk zover en is vanavond de allereerste aflevering te zien.

Uiteraard blijft het concept hetzelfde: als een soort combinatie tussen Ik Vertrek, Boer Zoekt Vrouw, First Dates en Lang Leve de Liefde is B&B Vol Liefde de datingshow die alles heeft. Opnieuw openen acht B&B-eigenaren de deuren van hun idyllische stulpjes voor ons en voor een paar potentiële liefdeskandidaten. En dit levert weer heerlijke beelden op.

Eerste beelden van B&B Vol Liefde!

Dit zijn de deelnemers van B&B Vol Liefde 2023

In de onderstaande video kun je een eerste blik werpen op de splinternieuwe B&B-eigenaren die zich dit jaar aan het bijzondere avontuur wagen. We volgen deze keer Joy (26) uit Spanje, Marian (69) uit Portugal, Walter (54) uit Frankrijk, Bram (30) uit Zweden, Debbie (62) uit Spanje, Leendert (69) uit België, Petri (60) uit Frankrijk en Martijn (47) uit Thailand. Met de laatste deelnemer verlaten we voor het eerst in de geschiedenis van B&B Vol Liefde Europa.

Vanaf nu iedere werkdag te zien

B&B Vol Liefde is vanaf maandag 10 juli iedere werkdag om 20:30 uur te zien op RTL4 zien. Zeven weken lang kunnen we genieten van het datingprogramma. Goed om te weten: de laatste afleveringen verschijnen op zaterdag 26 augustus om 20:00 uur en op zondag 27 augustus om 20:00 uur. Het laatste weekend van augustus staat dus volledig in het teken van B&B Vol Liefde. De aflevering van zondag is de reünie, waarin we zien hoe het nu gaat met de deelnemers. Dit wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers.

Je kunt de afleveringen ook terugkijken op streamingdiensten Videoland en NLZIET. Streamers lopen bovendien één week voor op tv-kijkers, waardoor ze nu al de eerste zes afleveringen kunnen zien.


Synopsis: RTL

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.