Datingshow ‘B&B Vol Liefde’ lijkt tweede seizoen te krijgen

Als een soort combinatie van populaire programma’s als Boer Zoekt Vrouw, First Dates, Bed & Breakfast, Lang Leve De Liefde en Ik Vertrek, blijkt de gloednieuwe serie B&B VOl Liefde op RTL 4, NLZIET en Videoland enorm in trek te zijn. Benieuwd of er ook een vervolgseizoen van de datingshow zal komen? Lees wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer, de datum en het uitzendschema van B&B Vol Liefde seizoen 2.

Waar gaat het verhaal van B&B Vol Liefde over?

Realityprogramma waarin zes alleenstaande eigenaren van een B&B verspreid over Europa op zoek gaan naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet?

Aan het allereerste seizoen van B&B Vol Liefde doen zes singles mee. Het gaat om Bert (Frankrijk), Caroline (Oostenrijk), Debbie (Italië), Jacob (Portugal), Roxanne (Nederland) en Vincent (Italie). In het pittoreske Saint-Seine in Frankrijk runt Bert het Chambres d’Hotes La Cressonne. De eerste twee dames zijn al langsgekomen, maar het is nog niet helemaal duidelijk of Ysolde en Romana wel zo’n ontzettend leuke tijd hebben in La Douce France. Op internet worden de ontmoetingen door kijkers dikwijls al ongemakkelijk en vijandig aangeduid.

Het prachtige B&B onder de naam Lodge Rose’s Heart in Bad Kleinchirchheim (Oostenrijk) wordt gerund door Caroline. Inmiddels hebben Eric en Nico een plekje in haar B&B en misschien wel haar hart gevonden, maar door mee te helpen klussen en grondig schoon te maken proberen ze extra indruk op de eigenaresse te maken. Debbie runt een B&B met de naam Casa Santangelo in Salerno, een provincie in het zonnige zuiden van Italië.

Velen kennen Albufeira van zonovergoten strandvakanties of juist enorme feesten met grote groepen, maar ook daar worden mooie B&B’s door Nederlandse eigenaren opgezet. Zo ook de locatie die Jacob in het zuiden van Portugal neer heeft weten te zetten. Voor de deelnemers die niet te ver van huis willen, is de jonge dame Roxanne te vinden in Roosendaal. Haar B&B Filion’s Place ligt dus gewoon in Nederland! Ondertussen hebben ook twee jongemannen zich al bij haar gezelschap gevoegd. Vincent heeft tot nu toe twee deelneemsters mogen verwelkomen in zijn B&B, waar hij nog hard aan het klussen is. In het Noord-Italiaanse Valduggia heeft hij zijn droomplek gevonden voor een mooie Bed & Breakfast.

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Taal: Nederlands
Categorie: Reality, Romantiek
Presentator: Art Rooijakkers
Kijken: Bekijk direct op Videoland
Kijken: Bekijk direct op NLZIET

Wanneer komt B&B Vol Liefde seizoen 2 op NLZIET en Videoland?

Mooi nieuws voor liefhebbers van dit romantische programma, want er lijkt een tweede seizoen van BBVL op komst te zijn. Het castingbedrijf Blue Circle Casting is namelijk nu al op zoek naar deelnemers voor een eventueel volgend seizoen en plaatste daarvoor een oproep op hun website. Ze schrijven: “Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar droom heeft nagejaagd? Iemand die een dappere stap heeft durven maken en een groot avontuur in het buitenland is aangegaan? Iemand die een eigen B&B/ hotel/guesthouse/chateau/agriturismo /camping/chambre d’hotes in Europa runt? En iemand waarbij zijn of haar droom werkelijkheid is geworden, maar dit nu alleen doet en dit veel liever zou doen met een liefdespartner? Meld je dan alvast aan voor een eventueel volgend seizoen van het RTL4-programma: ‘B&B Vol Liefde’.”

Officiële bevestiging van een extra seizoen blijft dus nog uit, maar dit lijkt een flinke stap in de goede richting. Geheel verrassend zou een verlenging ook zeker niet zijn, want op social media raken kijkers maar niet uitgepraat over de gloednieuwe succesformule. Laten we het hopen!

Komt er een B&B Vol Liefde seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas weten we nog niet of er een derde seizoen van B&B Vol Liefde komt. Zodra we meer weten, zullen we het nieuws op Streamwijzer bekendmaken.

Welke teaser of trailer is er van B&B Vol Liefde seizoen 2?

Er is nog geen teaser of trailer van een eventueel tweede seizoen van de serie, maar hieronder vind je wel de beelden van seizoen 1 om alvast in de stemming te komen.